Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanel novi sanelov soj bahatost, ljenost, pohlepa, prevara, iznuda, atentat, reket sahmat
Ovi su zaje.ani skroz ..mene chdi da nisu i oni nesto sklepali .. Ali evo njih sa koktelom .. ko ga primi mutira u mutanta ..
Ako ovo prihvati 4-ka to ce biti nesto najbolje sto nam se moglo desiti u ovoj pandemiji i teba im dati po Nobelovu nagradu, ali ako to prihvati KCUS treba napraviti krivicnu prijavu protiv Sebije i Novalica...
Ne brini sine, vakcina ce biti, jednoga dana primit ces i ti. A zasto oce, i unuka ne tjesis, sto prema njemu tako se grijesis? Unuku, sine, boce trebat nece, jer svijet se krece, krece i okrece. Pusti teske teme, daj muziku!
tocilizumab Actemra je isto tako Rocheov, uspješno je djelovao na babu
To je Fadil već odbio...A Dzaferovic izjavio da je većina gradjana već dobila taj koktel
navodno im u tajnosti donio tvoj tata Dodik avionom
Nije ovo za sirotinju.Skupo ko đavo.Još u fazi ispitivanja.ponekad izuzetno opasno.Fatajte se čaja i paracetamola.
Odlično, još da donatore nađemo.
Kako smo krenuli s imunizacijom, dok ovaj koktel dodje u BiH, proci ce i pandemija, pa davali ga i za 15 eura po dozi....
Šta vam je koktel, je3o vas on? Pa nije za opijanje, je3em ti novinarstvo. Oralno ili intravenozno, o čemu se radi?
Znam da je tačno, da je koktel mješavina, ali nigdje nije naznačeno je li vakcina u pitanju ili nešto novo za oralnu upotrebu što bi me više zanimalo.
Kad su nadrealisti davno napravili “Zivcu”!Koliko svijet kasni za nama cudo jedno.