Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Garant ova nasa, zaronila u neumu a izronila u baltickom moru, malo se izgubili, desava se to. :/
Primam dvije Šveđanke od 20 do 25 god ko izbjeglice u svoj stan na Vojničkom.
Goja!
Posaljite jedan torpedo i raznesite tu Rusku tutu koja plovi ispod mora. A kad se neko pozali da im je tuta pogodjena onda cete saznati i porijeklo iz koje drzave je doplivalo "" tajanstveno plovilo "". Samo ga zbombajte i to je to. Bolje vi njega , nego on vas
E jest, al' sumnja postoji... Ako je ruska, vece su sanse da ce Svedjani izbombardovati Stokholm, nego pogoditi tu podmornicu... A ako je neka druga, onda ozez...
Izrael. Palestinu su priznali.
ko ce vas
Nece Svedi u NATO. Eto vam sada
To ti dodje kao samoubistvo, dodje li od cega svi ce clanovi nahebat'. A jos blizu Rusiji... Neka Sveda...
Ocekuju se izbjeglice iz swedske
Kako su svi na zapadu osjetljivi na svoj suverenitet. Sta fali da se ruska podmornica parkira u Stokholmu? Ne sjecam se da su Svedjani mnogo patili oko narusavanja jugoslovenskog suvereniteta. Rovarili su po Balkanu kao i svi ostali. Slali svoje ministre da pametuju, prijete i otovoreno se petljali u unutrasnja pitanja suverenih drzava. Kad guras nos gdje mu nije mjesto, onda ocekuj neke posljedice. Kad se veliki korejski vodja buni zbog americke ratne mornarice u korejskim vodama, onda je on ludi diktator, a kad se Svedjani bune protiv jedne podmornice, onda su sa pravom zabrinuti.
Demo(n)kratija na snizenju, 1 kg-1 KM, a moze i za kanister nafte ili 100 g zlata... Navali narode, jos malo pa nestalo.
Ma neko hoce da uvuce neutralnu Svedsku koja nije ucestvovala ni u Prvom ni u Drugom svj. ratu, pa ni prije toga. Moguce da je ovo izraelska podmornica jer se pojavila bas onda kada su razmisljali o priznanju Palestine.
Ovo je sramota! Zna li taj slucajni premijer da rata vise nikad nece biti. Sta trosi pare poreskih obveznika na te odbrambdnd gluposti. Hvala Bogu pa im je sad Bosanka minustarka pa se nadamo da ce im uspjeti prenijeti bar mrvu bosanske mudrosti i da ne uvjeriti Svedsku vladu da sve svoje viskove oruzija i svu municiju posalje pretope u zeljezo koje mogu prodati kinezima. I jos ce zaraditi.
Ja mislim, čim neko sa Balkana uđe u skupštinu, još gore postane ministar, tu državu glat moš jebbat.
Tako i treba braniti a ne kao ovi BiH ruše.
sto je cika putin razaslo vojsku na sve 4 strane...
...bi nedavno članak o ruskim preletima i provociranju nato odgovora, na b92...rusi ispipavaju i lociraju pozicije raznovrsnih vojnih sistema nato-a...
Ocito im je samo to ostalo da rade.... http://www.bloomberg.com/news/2014-11-14/apple-could-swallow-whole-russian-stock-market.html?hootPostID=9ef479edba1afc0a729fdbf98116753e
@Чичa Жaркo Kakve to ima veze sa padom vrijednosti njihovih dionica. Đaba im rublja kad im kompanije sve manje vrijedi, i sta ako je podrzana zlatom tko to danas trguje zlatom na svjetskom trzistu kapitala. Iz dana u dan se sve vise izoliraju, i sve manje "prijatelja" imaju sa kojim ce se igrati ruskog ruleta. Molim te pisi latinicom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
JOJ DA JE MENI U ŠVEDSKU OTIĆ UH