Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu desničari osvojili većinu nego su osvojili većinu od stranaka desnog bloka. Oni nikad nisu ni htjeli biti u vladi jer onda moraju preuzeti odgovornost za svoje programe koji su loši i bez ikakvog plana. Ovako ko bubreg u loju, imaju prolaz za sve što hoće, a ako ne bude uspjelo onda nisu oni krivi "jer nismo mi bili u vladi", tako da će oni i dalje rasti. Švedska danas i jeste upravo na njihovom budžetu od prošle godine, koji je odron.
Svedska je cist primjer promasene imigracije, svedska se pretvorila u brazil, pucnjave ubistva svakodevno, ko ne vjeruje lagano na youtube i ukucati clans in sveden helsinborg
A na dobro putu je i njemacka takodjer youtube: remo clan, abu chaka clan, al zein clan itd
Ja al su dobili, sve što su htjeli..Biće posmatrači sa strane, ali će se pitat itekako..
Ma kakvi desnicari bilo gdje, ne mogu oni bez migranata. Posebno im je krivo sto se novije generacije migranta sve vise obrazuju i imaju bolje poslove nego neki od njih.
taj tvoj tkz. argument je neozbiljan i ekstremno rasisiticki. Nisu migranti od juce u Svedskoj ili na citavom zapadu. Oni koji su uspjesni i obrazovani su recimo iranci, finci, bosnjaci ili zidovi, rijetko arapi ili crnci. Protiv njih nema niko nista, vec protiv onih koji pucaju po ulicama, prodaju drogu i peru novac. Oni koji su prijetnja svima, cak najvise i strancima.