Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ALLAHU EKBER
TAJFUN EKBER
TAJFUN EKBER
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
nesto slicno ostane iza mandata nasih hajvana
Samo što ta nepogoda traje dosta duže
- Šta ima s Edom? - Ništa, eno ga pustio bradicu, uhapsili ga neki dan, oblačio žene po bilbordima za Liscu. - Kako misliš? - Pa ono, reklame za donji veš, pa slikane polugole, uzeo sprej i bojio ih jednu po jednu. - Ma ne zajebavaj. Edo roker, najbrža gitara Srednje Bosne zvani Džo? - Jašta brate, nije ti više Edo roker. Sad je has musliman.
Has musliman Nema nikakve veze sa hranom. Has musliman je izraz za novootkrivenog, velikog, pravovjernog i prvog međ' muslimanima što bi has musliman rek'o- tobe došlog. Ne onog tamo nekog turskog ili arapskog nego ovog našeg. Što je patrijota među srbima, što je veći katolik od pape među Hrvatima to je Has musliman među pripadnicima islamske vjeroispovesti u REGIJONU. Naziv je dobio tako što se u riječ As doda slovo H koje se naravno, po takhvim i najnohrlmahlnijim obihčajima pravopihsa dodaje po nahčelu- Gde god zgodno mjesto vihdiš ti slovo H posadi.
Zalosno!
Nemoguce dostaviti hranu do osjecenih dijelova, a Helikopterom se vozaju da uslikaju...
Allahu Milostivi tvoja moć je neizmjerna
:(
Kad čovjek ovo pogleda shvati koliko su, ustvari, sitni naši svakidašnji problemi.
Oblačno je kišica rominja sve se slilo oko Nevesinja Kiša pada, ja bez kišobrana po brdima snjegovi se bijele moja soba, dnevna i spavaća nalazi se ispod vite jele Ja sam uvijek na istoj adresi kad smrkava i kad sviće zora ako hoćeš da se vidiš sa mnom dođi đe je Romanija gora
Strasno
Ovaj tajfun je bukvalno hajvan bez milosti.