Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ce biti budala (pogotovo ovdje u BiH i na ovom portalu) koje ce govoriti kako je sve ovo neka zavjera , kako oni ne izrazuju saucesce i slicno .... ali zelim da evo napisem jedan prvi komentar u kome kazem da Bosnjaci suosjecaju sa zrtvama u Francuskoj jer smo i mi nekad bili zrtve krvozednih barbara
Krvozednih osmanlija koje ste prihvatili kao bracu. A za gradjanski rat 90ih se zahvali Aliji i negovom ubedjednju i islamskoj deklaraciji, znamo ko jed poceo prvi da ubija po Sarajevu. Ko je namerno izazivao rat. Ko je doveo i instalirao mudzahedine. Pogledaj kako podrzavate mudzehedine. http://www.liveleak.com/view?i=2bd_1440682906 Sad tu suplju mozes da jedino ovde saras.
Serbia.ko.Nokia Jesi cuo za JNA mali decace. To je bila jedina legitimna vojska u Jugoslaviji. Pokusao je vas Alija da stvori kalifat od BiH, ali znamo kako je prosao.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Smradovi bolesni treba ih sve protjerat iz Europe neka se kolju tamo po Aziji ništa bolje nisu ni zaslužili! J..bem mater onome ko kaže da su mi smr.dljivi arapi braća!
http://i.imgur.com/0Dsv0p0.jpg
vidi se po lajkovima na ovaj retardirani komentar kolikoi smo glup narod.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li snimak kada pocinje pucnjava?
http://i.imgur.com/0Dsv0p0.jpg
Udarih ti minus slucajno, htjedoh da kopiram link i opalih slucajno sorry
Ljudi smo, ali najveća sranja.
poskok11 14.11.2015. u 17:34 -6 CUJ SMECA EL MUDZAHEDIN je bi na vasoj strani.Ogranci te organizacije poticu od AL kaide kao i danasni ISIL... TI SI RODENA BHUDALA MUDZAHEDINI SU BILI SAVEZNICI ZAPADA U IRAKU U AFGANISTANU KAO I U LIBIJI TI SI OBHICNA DESNA BHUDALA IZ EUROPE KOJI NEZNA NISTA RAZLIKOVAT STO NIJE GERMANOSLAVESNKOG PORJEKLA I KRSCANSKE VJERE MNOGI OVU ZOVU TERORISTICKI NAPAD TO NIJE BIO OVO JE MASOVNI AMOK NISTA DRUGO SVE VJERNIKE RADIKALE TREBA KAZNIT POGOTOVU ONE IZ VATIKANA KOJE EU I AMERIKA JOS NEMAJU NA LISTAMA KAD POBJEDE OVE BHUDALE SA BLISKOG ISTOKA OPASNOST DOLAZI OD RIMOKATOILIKA KOJI SU VEC POSTALI RADIKALNI PO ISTOCNOJ EUROPI JUZNOJ BAVARSKOJ I DALJE TREBA NA NJIH TAJNE AGENCIJE USMJERIT TO JE BUDCA OPASNOST ZA SLOBODU DEMOKRATIJU!!!
http://i.imgur.com/0Dsv0p0.jpg
evo kako se raduju bošnjaci. RADOSNA VIJEST ZA SVE ISKRENE MUSLIMANE !!! Zahvala samo Tebi pripada o Allahu naš. Jučer je izveden veliki napad sa 8 napadača na mušrike Francuze. Napad su izvela braća koja su bila naoružana sa eksplozivnim pojasevima i raznim oružjem ubijajući na desetine mušrika Francuza. Jedan od napada je izveden na ulazu na stadion na kojem su jučer navečer Francuska i Njemačka igrale prijateljsku utakmicu, na tom mjestu je ubijeno na desetine mušrika nakon čega su drugi napadi izvedeni na jednom koncertu gdje je nastupao jedan od šejtanskih muzičkih grupa. Na tom mjestu je ubijeno na desetine mušrika. Broj ubijenih se povećao na preko 150 i još ne staje. Svi napadači su ubijeni i molimo Allaha da ih primi i uvede u najveće džennetske odaje. Amin. O mušrici i svi vi koji se borite protiv muslimana znajte da nećete biti sigurni nigdje na ovoj zemaljskoj kugli ni u vašim kućama niti u vašim uporištima. Osveta će vam doći uskoro, in šaa Allah. https://vijestiummeta.wordpress.com/
http://i.imgur.com/0Dsv0p0.jpg
jsooo debila...naravno francisupak je opet ovdjräe..hahah
Cetnicki nivo.
Umjesto da osudis ovaj pokolj ti namjerno ubacujes kost sa tim cetnicima.
http://i.imgur.com/0Dsv0p0.jpg
Kud bas na metalce. Ne mozes vise normala ni na svirku otici.
Haridžije i ćifuti, zajedno sa krstašima sa Zapada i pokojim muslimanom sa ispranim mozgom, eto to je organizacija tzv. "Islamska država".
Neka su se oni zabavili , pusti napad ba.