Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ovo veze vise ni s vjerom ni s pamecu...
Bas po islamu....ujutro klanjaj sabah pa se raznesi i pritom ubij jos 100 ljudi....zivio novac i strani placenici...
Izrael i Ameri
Ama vise i dijete od 5 godina zna da to nema veze sa islamom niti sa nekim sektama...sve je to maslo cie i mosada....al eto...ima uvijek copy paste vijest i nakon par ovakvih naslova naravno da ce cijeli svijet vjerovati da su muslimani teroristi a jadni zidovi i amerikanci ugrozeni...ko srbii..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Al kaida americko - izraelsko kopile.
mossad, ko će drugi.
nisam boga mi! :D
ti si mosad sa jednim S :p
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Terorizam najgore vrste! Jadni civili, nisu ni slutili šta im se sprema.
I hrvati
Zao mi je djece ako su stradala,a ostali neka se rokaju dok se ne istrijebe kad nemaju pameti.
Bože sačuvaj pa oni stvarno više nisu normalni,najgore što stradaju oni ni krivi ni dužni,slično nešto nama bosancima za vrijeme 90-tih,neka im se Dragi Bog smiluje!
sirijski sukob pruža krake na sve okolne države.
Arhitekte CIA i MOSAD, izvođači vehabije... Vazda bilo i bit će.
"s obzirom da Iran i Libanon imaju dobre odnose i u jednoj i drugoj je većinsko šiitsko stanovništvo. " Neznam odakle vamma podatci i kako se s obzirom da u Libanu ima 27% siitskog stanovnistva ono moze nazvati vecinom...
Je li ko osudio teroristicki cin , nazalost nije niko a da je u americi bio bi dan zalosti ili bi morali nekoga napasti :( ....
Danas pogines,a ne znas zasto,malo je onih koji ispravno vjeruju,sve puno mrznje,tobe yarabbi...