Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokažite im guzice, Škoti, kao Wallace onomad
Puna podrška Škotskoj! Englezima želim sve desi sve ono isto sto se i nama desilo u bivšoj Yu devedesetih.
Dabogda se raspali ko Jugoslavija
Ako bude uspio referendum, ponovo počinjem piti alkohol!
Jel to samoopredjeljenjem do otcjepljenja ?
Raspada se i Velika Britanija sponzor zla sirom svijeta.
Britanija postaje opasnost za mir, treba ruske mirotvorce rasporediti. U suštini škoti se grebu od engleza, naročito u obrazovanju i zdravstvu, ali ko ih yebe kad su glupi nek ih prevesla ona mala prdara Sturgeon, koja je skontala da će ući u istoriju.
Freeeeedoooooom
Auuuu majku mu... Koga ćemo sada podržati??? Mislim, do sada je uglavnom bilo lako... Tajvan vs. Kina, Turci vs. Kurdi, Albanci vs. Srbi, Ukrajinci vs. Rusi itd... Ali ovo... Ovo je čak gore nego Katalonci vs. Španci!
Put k a još vecem siromaštvu nego sada. Alkoholizirane patriote... Nema gorih.
I ovi ko Dodik hahahahahahah
Imamo isti DNK kao Škoti.
Ništa od tog kao i u Kataloniji.
Koji su naši?
Škoti valjda
imaju sve hoce jos krembili