Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd nek ima neko siromasniji i od ovih nasih 24 posto.
@@j.bach ne provaljuj se
Ja mislio 24% bih najsiromasnije
Ovo gore neg gornja MAoca BIH4EVER!
nije \"uvjek\" nego \"uvijek\" papcino
nije \"uvijek\" nego \"uvjek\" papak jedan
dje si gramaticar ;-)))) kad ce izac bosnjacka gramatika ;-))))
izgleda da si \"proputovao\" ali ocigledno ne i \"skolovao\" \"uvjek\" se pise: \"uvijek\" \"konkurancija\" nije rijec, nego \"konkurencija\"
Koga su ovi evopejski idioti primili u EU?! XD Čehe, Mađare, Bugare :P hahaha ... seljakluk od saveza!
ma ja imam eu drzavljanstvo, tako da sam davno otisao i proputovao - ali ipak prag je jos uvjek sirotinja, vjeruj mi. ne poredim sa bih, bih je izvan konkurancije - to zapravo i nije drzava u pravom smislu rijeci - neki jadan protektorat.
@haha Zasto na ovakav nacin pokazujes manjak inteligencije? Je si li ti ikada izasao iz ove zaostale zemlje i vidio nesto svijeta? Naravno da nisi - treba ti viza, a i sirotinja si. Znas li ti uopce sto je danasnji Prag? To je sigurno ona prica kako smo mi u Jugi imali sve dok su jadni Cesi na more dolazili sa pastetama. Je l\' to ta basna? Najsiromasnija regija EU ima samo 6400 eura, a BiH 6900 eura po glavi stanovnika godisnje. Dakle mi smo opet na europskom dnu.
prag cetvrti. yebo ti tu eu !!!