Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tresla se gora , rodio se miš !
Nakon ove izjave nastala je nestašica osnovnih životnih namirnica na tlu Amerike. Stvaraju se enormne zalihe hrane i vode. Ne zna se čime S.KOREJA raspolaže.
Moram proznati da mu brico ima muda. Casa style
nesto mi je drag, hebo sliku svoju :)
Ne odobravam americku politiku niti sam pristalica kapitalizma medjutim ovaj lik je uzasan zlocinac koji terorise vlastiti narod. Cijela nacija je u velikom logoru /u toru/ kao stoka bez ikakvih prava i uslova zivota. Vise gladni nego siti. Poneka pogresan rijec ili pokret ode glava. Nicemu se nebih obradovao nego kada bi ovaj lik sa veoma karakteristicnom fikurom stao pred sud naroda i odgovarao za svo zlo nanjeto tom narodu...Mozete zamisliti o kojim likovima se radi da je njegov otac /ista faca ista figura i frizura / 60-ih i 70-ih porucili masu Volvo automobila iz Svedske koje nikada nisu platili...Koje su ovo fukare moj narode...Nek nas bogu cuva od ovakvih!
pa ovo je stvarno za smijati se pa nezz al ovaj KIM je stvarno glup,retardiran ili sta vec pa u roku od 10 min toliko bi bilo potrebno amerima da od Sjeverne Koreje naprave novo more ili rupu bez dna.
Hamo divi mu glave
Hrabri predsjednik bacio je rukavicu u lice super sili, ali oni neće smjeti ući u ring. Amerika na aparatima.
Jenki zamecu kavgu gdje god imaju ekonomski interes ali sumnjam da te njihove interese moze potkopati ovaj deba.
Jeben ovaj kosooki, ko zna sta mu moze pasti na pamet..On ima ljudi u magacinu isto mu je poginulo 200 hiljada ili 10 miliona..
Sjeverna Koreja ima istu politiku kao ovi nasi politicari. Kada god se treba gledati ekonomsko stanje, oni o nekim nemogucim budalastinjama pricaju pa prodaju maglu svom narodu.
da hoce i ovom diktatoru neko dohakat vise,steta sto koreja nema naftu...
https://www.youtube.com/watch?v=Jb87okeVaFM
Sta ce on napasti? Kad lansira raketu, pogodi njega u guzicu.
Hajde vise, sta se dvoumis. Jedva cekam da vidim ko ce biti donji.
Udri ih Kime dok ti je holesterol još ispod 5,5 mmol/l
kosooki ne izazivajte sudbinu.-.
Ništa od toga ali se jedno može zaključiti,Sjeverna koreja ima moćne vojne kapacitete, da nije tako,već odavno bi im bila"uvedena demokratija" . Da je BiH 1990-tih imala iole ikakvu vojnu strukturu,srbijanski četnici i prekodrinska banda nebi izvršili agresiju na BiH i počinili sva moguća zla,u to nema sumnje.
Rat u BiH je spašavao Slovu, Franju i Aliju.
Opet prica o golorukoj armiji,koja se branila prackama
PRIKAŽI ODGOVORE (10)