Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda kad Hamas nekog ubije na okupiranom području, jave se Njemačka, Hrvatska, Austrija, USA... kako Izrael ima pravo na samoodbranu, a uopšte niko nije ni dirao Izrael jer to nije teritorija Izraela, već ilegalna uzurpacija.
Ne smeta ni tebi sto je okupiran bosanski Sandzak, Sutorina, Dubrovnik, Preševska dolina, Vojvodina…. Nema vecih suncokreta od krivoslavaca i katolibana!!!
Ne cudi se dusmanu on uvijek prikaze kako njemu odgovara,isto kao Nase kone kako smo se Sami ubijali Po Sarajevu i Srebrenici....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otimanje Palestinske zemlje se nastavlja,a traje od 1948.
Sad ce ameri izjavit da su zabrinuti,moraju nam to reci da znamo
Ok,država ima svoje planove to je visoka politika,ali ko su ti ljudi koji bi došli tu da žive
Sve minirati
uzdravlje
I onda nas uce civilizaciji,ovo je ona ista civilizacija koja je poharala Ameriku,Australiju,Novi Zeland itd.U 21 vijeku otimaju i ubijaju sa blagoslovom Zapada.Hvala Bogu sto ne pripadam tim silama zla.
NADAM SE DA CU DOCEKATI KAD CE IRAN BACITI ATOMSKU NA IZRAEL
Fašizam poznaje samo zakon jačega...
bizarno je da u svakom ratu uvijek muslimani izvuku deblji kraj iako u par slucaja imaju snage da se bore sa neprijateljem: Osmansko Carstvo i Turska ga je dobro popuslila za vrijeme WWI, mi smo ga popusili od Hrvata i Srba i jos ga pusimo, Palestinci ga puse od Zidova 70 godina. Kako u zivotu tako u sportu.
Pa ne kujemo zavjere, oni -svi nabrojani,- cijelo vrijeme lete da nam otmu šta god imamo
Košer crvene krave na koje je HAMAS upozorio bi trebale biti žrtvovane tokom šabata(red heifer shabbat) ili pashe(passover). Velika vijest prolazi ispod radara
sta radi Fatah
Dodje mali jevrej uslijed strijeljanja do Hitlera, kaze cika Hico da li bi ja mogao zivjeti duze, ne zelim sada umrijeti? Na to ce Hitler: Naravno momce, stani na kraj reda
HahahahahahahahAHAHAHAAHAHAHAHAH
Zamijeni jevreja sa bosnjakom u tom vicu, i hitlera sa ratkom mladićem. Je l ti i dalje smijesan?