Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj americki agent sa fotografije je u od vehabijsko-cionistickih pasa Sauda okupiranoj Arabiji i sad ce nakon savrseno odradjenog posla za zapadnjacko-cionisticku pljackasko-k.o.lj.a.c.k.u koaliciju moci konacno da se sastane sa familijom. Smrt vehabizmu, cionizmu i krstaskom imperijalizmu!
Iz naslova bi se moglo zaključiti kao da im je priređen svečani doček.Žene se samo vratile u svoju državu,čije državljanstvo i posjeduju.Šta je tu čudno i zašto ovakav bombastičan naslov?
opet i jos jedan clanak bez subjekata objekata vremena radnje - onako cisto propagandisticki da se vidi jedna humanost kralja Fahda koji je vlastorucno skrivio smrt stotina i hiljada politickih i vojnih nepristalica.
steta, hanume lava islama je trebalo poslati u 24%, sigirno bi bili prihvaceni kao heroji
Ko mu zigu sad ovolike zene?
i trebaju ukazati sve počasti porodici jednog od najvećih mudžahida 20. stoljeća !
dok je nafte Saudijci ne brinu, sta ce Ameri reci...