Kandidat za predsjednika SAD-a
13
Romney: Podržavam politiku Izraela prema Iranu
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zidovi i Zidovi sta reci najvece zlo koje se moglo pojaviti na ovom svijetu nemam rijeci koje mogu opisati zidove
kako god na kraju ce islam pobjediti a ovo sto se sad desava je samo ono na sta nas je nas poslanik s.a.v.s upozoravao... :)
Glup si kao i onaj Netjanjahu koji prikazuje crtace u vijecu sigurnosti kao dokaz za Nuklearno oruzje... Nisam za Nuklearno naoruzan Iran ali zato nisam ni za nuklearno naoruzan ni Izrael niti Ameriku koja ga je ves testirala i kao jedina zemlja upotrijebila protiv ljudskog roda. Pametnije bi mu bilo da ukine rep. Smrdsku i napravi Republiku BiH.
@stalem a ko je izmislio ateizam? kao prvo - nikad nisi znao pa si onda još zaboravio! kao drugo - klasična si cionistička cista jer si od njih pokupio te mudrosti koje si napisao.
za neupućene.....Jevreji su izmislili monoteizam sve te \"vellike\" religije su sekte nastale iz Judeizma to što ste vjernici zahvalite Jevrejima, to je ta njihova ubleha koju su svima prodali
drugim rjecima je rekao da je is/lam bolest i da ga treba iskorjeniti
za ovoga cu glasati..ovaj ce biti mus/liman terorist terminator
Zbog ove izjave ce te g.a.r.a.v.i nazitigu,..tj. p.u.s.i.s na izborima,i ti i tvoji c.i.f.u.t.i,.eno otvoren ti balkonski,..skaci medo...;-)
Zbog ove izjave ce te g.a.r.a.v.i nazitigu,..tj. p.u.s.i.s na izborima,i ti i tvoji c.i.f.u.t.i,.eno otvoren ti balkonski,..skaci medoXLZGE...;-)
ljudi mozemo li prodiskutovati ovdje da li je moguce da srbi i hrvati spremaju neki vojni udar i preuzimanje bih
www.sarajevoin.com - jedini SARAJEVSKI portal
i pretpostavimo da ce ovaj hajvan Romney biti izabran za predsjednika!
eto reko nam je ko ga finansira
Sorry zaboravih dopisat Dabogda i ti imo RUNJI mini-stra sigurnosti ko mi ...
Ovo je godina prestupna.. a bogami i preokreta jos dosta nas cuda ceka ...nije jos kraj...:)
Samo tući bradate zatucane islamofaši.stičke spodobe na sve 4 strane svijeta.Izrael je svjetlo koje nam svima pokazuje put.Pozdrav iz Sarajeva.
\"Podržavam politiku Izraela prema Iranu\" ova izjava je još jedan dokaz da SAD-om upravljaju cio.nisti a ovi kvazi predsjedničići su obične lutke u čitavoj ovoj predstavi. S A I J