Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najebat će Sirijci ako se ova dva diktatora dogovaraju ... ! ! !
citavom arapskom i islamskom svijetu je bolje da se okrene rusiji i kini nego zapadu
Turska radi ispravnu stvar, takozvana evropska unija neće da je primi u članstvo, a pri tome joj ne smeta da tamo ima vojne baze i šalje turske vojnike na ratišta u okviru nato pakta. Nemaju nikakvog razloga da ne sarađuju sa Rusijom, Kinom, Indijom i ostalima, pogotovo ako nađe zajednički interes.
-Rusi su pokazali da imaju muda kada su u poslijednjoj sekundi stali iza ledja Iranu!!! A vojnu doktrinu u Siriji...Za veoma kratko vrijeme dosli i pokazali dominaciju na terenu... Turska...Ispala budalasta zemlja u par navrata.Ali ja mislim da za to nije bio kriv Erdogan.Krivi su bili paraziti oko njega.Tipa Davutoglu i sl.
Jednom se Turska zavadila sa Rusijom zbog "prijatelja sa zapada" i dobila drzavni udar. u znak zahvalnosti. Ne vjerujem da ce vise ikad sebi to dozvoliti.
@h8er_ Ti si "genije" koji tako lako prelazi preko cinjenice da su "branitelji sekularnosti" pobili 250 ljudi i ranili 3000 i to za nekoliko sati. Turci su svjestan narod, ne treba ga potcjenjivati. Branili su civilnu vlast kakva god da je i pokazali da ne zele jos jednom vojnu diktaturu i haos u zemlji. Zato se ne trebaju kojekakvi "dusebriznici" kao ti, sekirati za sekularnost Turske. To ce turski narod da rijesi.
Samo zdogovoriti se treba te..