Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Jedan presuđeni ratni zločinac, kako sam kaže, ne žali za svime što je napravio i tvrdi da bi to sve opet ponovio, svaku sekundu. Ovo su strašno okrutne stvari i ne smijemo to prešutjeti", kazao je Ivan Malenica, jasno aludirajući na izjave osuđenog ratnog zločinca Darija Kodrića. E ovo je ministar pravosuđa, svaka čast!
Drug to je misljenje bolesnog uma i 10% radijalnih budaletina kojih ima na svakoj strani, tj 20% budala medju nama jer strana nema svi smo jedno. Ja sam katolik i nitko iz moje obitelji ne bi isao u rat nema sanse vise, pricao sam i sa stricevima ujacima tetkom svi mi kazu isto “Nema sanse, bili smo izmanipulirani”…Vjeruj da se tako osjecaju i muslimani i ostali…Svako dobro tebi i tvojima
Tako je to kad imas Republiku. Cak sr i Srbi dovedu u red. Jedino rjesenje problema raspada Jugoslavije je bilo da BIH bude republika po sticanju nezavisnosti. Nazalost, me dozvoljavaju to zbog straha da bi muslimani imali svoju drzavu. Dok je tako, imat cemo ponasanje Srbadije kakvo imamo. Danas Dodo, sutra derpe Stanivukovic itd.
Ipak je Hrvatska u EU i sad se vidi zašto
Sad ce im iz genocidne skociti na grbacu, osim ako nisu bili tu da negiraju genocid!!!
Damo za TROJKU je to normalni dan kao i svi drugi!!!!!!
Mnogo kulturniji ovi Zapadni Srbi, oni s one strane Dunava i Save . . .
Vrjeme je vise !
Tako je to kad imas Republiku. Cak se i Srbi dovedu u red. Jedino rjesenje problema raspada Jugoslavije je bilo da BIH bude republika po sticanju nezavisnosti. Nazalost, ne dozvoljavaju to zbog straha da bi muslimani imali svoju drzavu. Dok je tako, imat cemo ponasanje Srbadije kakvo imamo. Danas Dodo, sutra derpe Stanivukovic itd.
Pa kad tad je dosta...
RAZLIKA
Znaci da ima i različitijih srba
Mozemo li zamijeniti ove nase Srbe za hrvatske Srbe, a ove nase prebaciti u Hrvatsku? Oni djeluju normalniji puno njihovi.
Ovo su Srbi iz Hrvatske ili ti Hrvati pravoslavne vjeroispovijesti. Samo ova domaća mraka iz genocidnog entiteta i ona preko Drine nikako da se upišu u ljude i priznaju svoja nedjela. I nije to samo Srebrenica, već i drugi gradovi i drugi narodi.
Bravo
Projekat velike Srbije je porazen u Hrvatskoj ali zato je nagradjen u BiH entitetom koji je nastao na kostima i krvi ..tamo Srbi imaju evropski pogled na zivot a ovdje Srbi gledaju da se vrate 90 e ..
kolko je samo naroda pobijeno...sve ovo je trivijalno
hvala vam što nosite svi isti