"Jedan presuđeni ratni zločinac, kako sam kaže, ne žali za svime što je napravio i tvrdi da bi to sve opet ponovio, svaku sekundu. Ovo su strašno okrutne stvari i ne smijemo to prešutjeti", kazao je Ivan Malenica, jasno aludirajući na izjave osuđenog ratnog zločinca Darija Kodrića. E ovo je ministar pravosuđa, svaka čast!
Drug to je misljenje bolesnog uma i 10% radijalnih budaletina kojih ima na svakoj strani, tj 20% budala medju nama jer strana nema svi smo jedno. Ja sam katolik i nitko iz moje obitelji ne bi isao u rat nema sanse vise, pricao sam i sa stricevima ujacima tetkom svi mi kazu isto “Nema sanse, bili smo izmanipulirani”…Vjeruj da se tako osjecaju i muslimani i ostali…Svako dobro tebi i tvojima
Tako je to kad imas Republiku. Cak sr i Srbi dovedu u red. Jedino rjesenje problema raspada Jugoslavije je bilo da BIH bude republika po sticanju nezavisnosti. Nazalost, me dozvoljavaju to zbog straha da bi muslimani imali svoju drzavu. Dok je tako, imat cemo ponasanje Srbadije kakvo imamo. Danas Dodo, sutra derpe Stanivukovic itd.
Prikaži sve komentare (43)