Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreća pa su u EU i Americi svi fini, pošteni i nadasve zdravi....
Nadasve jesu
Pazi ti srpskog opravdanja za braću Ruse - i u Americi i EU ima zloćestih, pa što ne bi bio i prvi čovjek Rusije? Mrš, mater vam glupavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije Putin uveo sankcije EU nego je EU uvela sankcije Putinu.
Koje su to sile zla ? Mamu ti .. cifutsku onu kamatarsku!
Vjerovatno jer ne uzima vise kredite od vas 😂
Ko je kome uveo sankcije? Ko koga hoce da unisti? Imali neko u evropi normalan? ;-)
Licemjerna pokvarena zapadna djubradi... stvorili ste svijet zla, cancel kulturu, popljackaste narod i oduzeste slobode... opasno koketirate sa fasizmom.. toliko ste truli da vecini ludi u Europi pocinje biti jasno kakvi ste zlocinci. Ovo rijecnik jedne ozbiljne politicarke? Potpuno ste zastranili... jao nama svima.
Ovo se u psihologiji zove projekcija
Pogledaj bona sebe u ogledalu i Vidjet ćeš najružnije stvorenje na svijetu koje su napravile sile zla
pa da kakav je neko ko nasrne na tudju zemlju i ubija ljude, da li ima takav da je dobar i normalan. Od mahnitog Napoleona, Hitlera i ostalih, svi su isti.
Da, ruska invazija na Ukrajinu je posljedica, ali si zaboravio da svaka posljedica ima i svoj uzrok. Uzrok ruske invazije na Ukr je državni puč u režiji SAD, nakon čega je uslijedio pogrom ruskog i proruskog stanovništva u Ukr. Npr zabran ruskog jezika i pisma, ruskih i rporuskih političkih stranaka, medija, a da ne govorimo o smrti 15. hiljada Rusa i proRusa. Pogledaj masakr u Odesi za kojeg nikad niko nije procesuiran. Nije svijet crno bijeli, nijanse su važne.
Da li ova uopste ima ogledalo,sve bi joj bilo jasnije
Babetina! Kako nisi u peMziji. Ubijaš honorare
Da, da, a kada su države zapadne Evrope pljačkale svijet kroz kršćanske ratove i petstogodišnji kolonijalizam, otimali tuđe teritorije i ubijali domaće stanovništvo samo zbog profita, onda vam je bilo lijepo. Što bi narod reko 'vrati koke što si pozobala'. Pola Afrike i BI treba da dođe u EU, jer je u nju uložen trud, znoj i krv njihovih predaka. Da ste altruist, svima bi na planetu bilo lijepo, a ne samo vama. Egoizam, pohlepa i gramzivost će vam izać na nos, kad tad.
Ajde baba ne seri...francuski •ederčići su pobili 2 milona alžiraca iz vica... i niko o tome ni riječi
E eto ovi lizardi našli pričat o nekome....mršššš u 100 pi.hke mattherone
Kako znaš da i Putin nije lizard?
A ovi dolaze iz Mordora grada dobrote. Ajd ne ser*, svi ste isti.
Cuj teske rijeci. Da li ste vi svjesni da je samo danas unisteno sto 1000 ljudi ne moze za zivota napravit. Vi svi koji imalo podrzavate putina ste bolesni. A opravdanja su pa i drugi su bili bolesni.
Ako je iko pod uticajem sila zla onda je to EU oligarhija, koja evo vec pune dvije godine maltretira stanovnike Evrope pod naredjenjem Stejts of Amerix oligarhije. Predsjednik Rusije podrzava borbu protiv ovoga sto radite evropskim gradjanima, nestasicama, skupocama, oduzimanja osnovnih sloboda govora, kretanja, potpunom kontrolom tj. diktaturom EU oligarhije.
Jarane ako nisi dobio sendvic za ovo sto si napisao, ti si onda fakat lud.