Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajd oni če gevara ratnici po afganistanu i djeluju zafrkano, al ovaj isti ko oni što viču: Odkupljujeemo vešmašineee frižiideeree bojlereee kadeee
ee dobar si burazengija...
Salama, tebe bi i ovaj a i ostale grupe cvrcnule za tili cas.Tvoja ghuza pripada samo Bakiru...Ok, podrzavam lojalnost, ako ima ideologije...DrzzSe, nedaj se.
Eto koliko je narod plitak..Zedne preko vode ce vas oni jos vodit godinama...Cuj jel to covjek mora kao Terminator izgledat da bi bio opasan.Pojma vi nemate da serijske ubice bas radi te predpostavke su toliko uspjesni jer ih podcjenis na izgled.Nikada ne podcjenjuj osobu na odnosu jjegovog izgleda.
istina vecina njih izgleda da bi im dao po marke da si kupi pet kifla
Voli dvojke,tetovira se iglom naopako',ima zlatni zub i voli Jasara.
Nigdje niti jedan isil-ovac nije napao čifuta!!!?
Tzv islamske drzave il sto bi uzpovci rekli vjecne i neporobljive islamske drzave. Kao rs npr.
Samo oštro protiv njih
Koliko su najtrazenijih vec sredili... vise ni jedan ne postoji.
zar nije sad ISIL-K. sta bi sa al kaidom jel postoji vise?
mrtvi alija hahaha
ios iedan neкi nebiтаn neuк liк коi eто iмa маsтu...
Ima(o) je jako inteligentan izraz lica ;-)
Interesantno svakog ko fol jebenjasa ubiju
ajd dobro je ovih američkih četvrtinuistinitih vijesti
Ah, ta 2014-ta....
Ovo neki propali fudbaler iz 5.lige.Puklo mu koljeno i svima sere kako bi igrao za Real.Dok se oporavljao od povrede, komšija mu donio CD-ove od Lepe Brene i kako Muslimanima u Afganistanu uništavaju polja maka, samo zato što su Muslimani