Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ma i ako ga ne nađu, nema veze, svakako su njegovi \"junaci\" koje je on obučavao dobili po zubima u Hrvatskoj...
Sta li zapadni Hercegovci kazu na ovo?
PA sto bjezi kad nije kriv?????
Idioiti australci, umjesto da ga privedu pa onda objave izrucenje, oni urade obrnuto, i naravno da ce pobjec.....
da im ne pobjegne iz australije :)
Uzeli mu australijski, ali on pobegao sa srpskim pasosem. Bitno je samo da dodje do Evropa i onda moze svugde. Ebes ga, beli sengen...
IGRA GOLF NEGDJE U OKOLINI AUSTRALIJE...I PIJE TEQILU...SO I TEQILA,LIMUNA POOOO KILA...TU JE NEGDJE U KOMSILUKU..
SO I TEQUILA...LIMUNA PO KILA....
da nije u Bugarskoj u Bukureštu?
ETO GA TU..ETO GA TAMO...OLI DA TI GA DAMO...ENE GA...DRZ GA..SOLI NA REP...
Ako ima manastira SPC u Australiji prvo ga tamo tražite.
Tako to radi Srpski junaci
Šta imate svi protiv nas Srba??? Prvo postoji Hag, koji je pristrasan. Sada su i ovi Australci pristrasni! Drugo, mi nismo činili nikakve zločine. Nad nama su činjeni zločini. Nas je u Jsenovcu i Gradišci pobijeno. 1.000.000.000.000.000.329.000.123.456.000,00. Mi ni mrava nebismo zgazili, a kamoli šta drugo!
Jos jedan srpski \"junak\".
doso djavo po svoje. sad ce on ko i brat Radovan pusitit bradu i nastaviti da zivi negdje u australskim vukoyebinama il ce sto je izvjesnije pokusati da se izvuce iz australije nekim trgovackim brodom i pod okriljem noci.