Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba stoku vratiti u kameno doba ...........
Ovdi nece doci do rata,bijo bi i suvise skup,bez racunice,takvih ratova vise nema...
Matja, kao prvo "Buganda"? Kao drugo Kina najveca vojna sila?? I trece interkontinentalne rakete su uvedene u upotrebu davno, davno prije kraja osamdesetih :-) proguglaj ako nevjerujes :-)
Naprijed braćo iz Sjeverne Koreje !!!
Ovo je odlicna prilika za pentagon i vojnoindustrijski kompleks koji stoji iza njega da preplasi narod kako bi dobili jos sredstava za razvoj kojekakvih skupih igracaka koje uglavnom ni ne ugledaju svjetlo dana... Ko god ima bilo kakvo znanje o temi zna da Sj.Koreja nema mogucnosti da napadne SAD, pa cak ni njihovo ostrvo Guam ni sa bojevim, a kamoli nuklearnim glavama. Tehnologija koju posjeduju je decenijama iza neovisnih mobilnih interkontinentalnih raketa koje bi mogli sakriti i lansirati u kratkom roku... Ovo sto imaju je tehnologija iz 60tih godina proslog vijeka...
Napast će Južnu Koreju !!! A za fašističku Ameriku će se pobrinuti Rusija i Kina, plus saveznici !!!
Nije tačno da im je tehnologija u 60-tim. Pogotovu ne vojna. Imaju najjaču vojnu silu iza sebe (Kina) a tako staru tehnologiju????? Sjeverna Koreja traži da joj se prizna status sile i da joj se ukinu sankcije što USA i raja oko nje ne daju. Interkontinentalne rakete su uvedene u upotrebu krajem 80-tih (za razliku od regionalnih uvedenih 70-tih) zamijenivši strateške bombardere u patrolama. To da je S. Koreja (četvrta vojna sila u svijetu) u 60-tim je laž. Nije to Buganda, Kongo i Malavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Udari Kime, neka ti historija pamti ime !!!