Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatno, pa da su par hiljada ubili i dalje je bilo smisljeno i ima karakteristike genocida, pa zar mi prvi ne bi trebali ovo osuditi a ne stati na stranu turske jer su eto to braca muslimani ...svako se treba suociti sa svojom historijom, pa tako i turska ... realno su krivi
Jesu krivi al kriv je neko i za Gruziju,Palestinu,Siriju,Francuske Katare,Bosanske Bogomile...lista je preduga. Pravilo vlada da niko nije kriv dok se ne dokaze na sudu.Cemu iznimke??
@PreporrodBosnjakaBPS arapi na baterijama ko im je brat
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
znaci svi u krivu samo turci u pravu
Zar si sumnjao u to!?
@kontraprotivan ne..ne trebaju mi ni turci ni papa da me uce istoriji
Bogami i Turci nece da priznaju genocid u Armeniji, kao i srbi u Srebrenici. Isti su.
Raja ,radi li ovaj papa PAPA TEST?
Nisam upoznat sa tom historijom bas, ali ubiti neduznog covjeka je kao ubiti citavo covjecanstvo. Danas se cini genocid nad svima koji su nejaki, a i prije se tako radilo. Mozda prije nije ta rijec ni postojala, ali gledajuci sada sve ove vece jace drzave su genocidne haman. Kad pobiju neko dijete ili stariju osobu to je meni genocid. Pobise koliko samo ljudi da bi njima bilo super. A ono izgovor borba protiv terorizma pa dijete ubiju ili stariju osobu.
Genocid je genocid,ne bitno ko,kada i gdje ga je pocinio.
Ko yebe glupe turke, njihovo je davno prošlo. Jedan od najglupljih naroda na svijetu, može li iko navesti nekog svjetski poznatog turskog naučnika, pjesnika ili slikara.
Orhan Pamuk - nobelovac i to je uglavnom to :)
Turska je u vrhu kad je nauka u pitanju. Recimo u matematici na olimpijadi su uvijek medju prvih deset zemalja. Istrazuj malo, pa ces se uvjeriti da su Turci u nauci jaki dosta. Ja ih licno ne simpatisem, ali u nauci mogu reci da su primjer jedne drzave koja ima vecinu muslimanskog stanovnistva, a jaka je u naucnom smislu. Ne sumnjam da su jaki i u ostalim oblastima. Mi kad budemo u mogucnosti da posudimo MMF-u pare, onda mozemo nesta pricati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ka se genocidi humano osuduju, da ti pocinioci zbog samih sebe i zdravlja svoje humanosti to kao mrlju i sramotu osuduju, nebi mi danas imali probleme u BiH sa legalizacijom gencida putem dejtona i sprovodenje tih istih genocidnih ciljeva putem politike okupatora cetnika i ustasa. Ni popis stanovnistva nemozemo objaviti po zakonu jer cetnici i dalje hoce da 200 000 Bonsjaka izbrisu kao da ne postoje jer im smetamo. Armenija danas ima svoju naciju dok mi u BiH i dalje imamo genocidnu tvoravinu RS
Vatikan je najvece leglo satanizma
ti draga curo, ne znas sta je satanizam ako to mislis procitaj LaVey-jevu Satanisticku bibliju i vidi sama.
Za mnoge koji jos nisu svatili znacenje rijeci Genocid- je cin NAMJERE ISTREBLJENJA JEDNE SKUPINE I BROJ POBIJENIH NIJE MJERILO . Genocid moze biti pocinjen i nad jednom vecom familijom kad je nekom u interesu da se ta familija/prezime iskorjeni.
Upravo iz ovakvih razloga -tumacnje rijeci (manipulacija) sudske presude su neophodne.
@M84 De ti to malo bolje prostudiraj ziv bio.
Vodja krstaske pedofilske organizacije se drzi one"napad je najbolja odbrana" Po broju zlocina u historiji krstu niko niko nije ni do koljena
izvini malo, je li mi pricamo o Genocidu nad Armenima ili o kolektivnim zlocinima svih religija?? daj ba, drzi se teme
Eto Turska ce priznati ubijanje 3000 u Srebrenici po Bosnjama 8000 kao genocidom, a nece priznati 1.5 miliona ubijenih kao genocid..koja politika molim te..
@drinskysorab a onda ako ne priznaju onda je to iz razloga sto bi morali priznati u Jermeniji takodje..i zato onda kao ne priznaju..
@drinskysorab pitam se zasto njih ne proglase genocidnim narodom kao sto su htjeli Srbe za jako mali broj u proedjenju sa njima..ili Hrvatsku...
turci su napravili genocid nad asircima,kurdima i krscanskim stanovništvom svoje zemlje, mahom armenima.. dublje u prošlosti tu je balkan itd, ali u proslosti je nasilje bilo svakodnevnica.
Suti pedofilu
Kao što reče jedan vrli profesor na Univerzitetu u Sarajevu, srpski je nacionalizam ništa u usporedbi s turskim, a turski ni do koljena ruskom. I zaista je sve to ista sorta.
A sve tri nabrojana su mala maca za engleski, francuski i ostale danas uvijene u demokratije i ljudska prava!
GENOCID je upravo ono sto su radili tvoji krstasi tokom krstaskih pohoda. GENOCID je ono sto su uradili Spanci u ime Crkve nad narodima Maya i Inca u J. Americi GENOCID je inkvizicija koja je zive spaljivala naucnike samo zato sto su govorili da je zemlja okrugla GENOCID je i nad milionima nevinih zena i djece samo zato sto su optuzeni da su vjestice i sotonina djeca GENOCID je i nad Zidovima koji su pobijeni i protjerani iz Spanije i zapadne Evrope od strane Crkve GENOCID je i nad hiljadama protestanata i kalvinista, reformatora Imate genocida koliko hoces starkeljo, prvo pocistite ispred svoje avlije, pa onda pametujte
genocid je i ovaj turski nad armencima.... PS crkva je priznala zlodjela koja je pocinila
priznala zlodjela, a ne genocid... to nije isto, i Turci su priznali zlodjela...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)