Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolaj stvar je da ameru hebajuci arape, da bi pokazali da vole mus.li.mane ,pomazu nama i shipcima protiv sr,ba .. sr..bi su najveci gubtinici anitis.lamske politike i mrznje amera proema musmilkaminima
a jeste salvili kada su isl,smki ludhacji mus.limani napali usa 9/11 ,ko i ovi nasi bosnajci, a kadaf zagusti daj sadake.. dok god je is/lama bice gladi siromastva i zatucanosti
Pa to svi znamo, Jevreji upravljaju Amerikom, nista novo
niko vama arapima nije kriv što se vi sami izmeduse prezirete,, kako vas onda neće drugi prezirati. predugo ste spavali i hladovali u hladu dok je amerika i zapad radili i znoili se. nećete jos dugo hladovati gubite jednu po jednu državu. hahahaaaaa.
ma gdje ih to ne preziru ?
ampak = americki pak-su Progutao kramp, pokvario stomak, pa lije pro.ljev...
@ampak samo za tebe...za velikog i odanog američkog šuppkoljupca džihad prodakšn prezent :)) http://www.liveleak.com/view?i=4055783d4d opusti se i uživaj..ovo je samo istina... a ne holivudska produkcija...
@Srblje, mi ovde ne trebamo. Zakuvalo se dobro. Ajmo mi dalje proveravati da li ima nedo bog negdje fine priče.
Malo je slavnih vojskovođa koji su za vrijeme svoga života uspjeli osvojiti teritorije i načiniti respektabilna carstva.Koja je to zajednička nit koja povezuje sve slavne i neslavne osvajače što su krstarili uzduž i poprijeko ovom planetom?Željeli su CIJELI SVIJET !Iako su neki od njih imali izvanrednih poduhvata, nikada nisu bili ni blizu osvajanja svijeta. Tu je čast Tvorac sudbine, odredio onome koga je On odabrao. To je potomak Muhameda a.s. iz roda njegove kćerke Fatime.On će sa svojom vojskom osvojiti čitav svijet. Porazit će sve do jednog neprijatelja koji mu stane na put i nijednu bitku neće izgubiti. Njegove namjere su sasvim jasne. Ne da bi vladao svijetom, nego da omogući Alla hovim zakonima da zažive u svim državama, u svim domovima. Alla h će preko njega dati pobjedu i vlast Muslimanima, a cijelu će Zemlju ispuniti pravdom i blagostanjem. MEHDI – zapamtite to ime.
E moji arapi,isti problem imaju i SERviani,samo sto njih ne prezire USA nego i cijeli svijet xD
ala si se provalio sa aladinom ! kaaakjo si se samo proovaaaaliooo ! ! !
Saladin, jedan od najvecih muslimanskih vojskovodja i jedan od najvecih humanista svog doba pa i dalje. Krscani kada su zauzimali Jerusalem napravili su pokolj, on kada je zauzimao nije vrsio osvetu, to govori nesto o njemu i muslimanima. Uostalom, vi s druge strane to mozete naci na neutralnoj nacionalnoj geografiji ako meni ne vjerujete. Palestinci zasluzuju drazavu i Jerusalem, a ameri su najveci licemjeri koji su ikad postojali na svijetu,m ali neka, imaju oni svoje \"katarine\" i ostale prirodne terore, ne samo islamske...!
@uzgred - Ja ne znam igrati video igrice a u Jagodini nemamo telavizor jer kažu da signal ne može stić do nas. Ne može ni tica preko naših šumadijskih planina, a kamol neki signal.Ja jesam to pročitao, doduše uz pomoć ćeri mi Ofelije. Knjigu nam dala učiteljica u večernjoj.
@srblje Malo korekcija, Saladin je bio Kurd @voja Ocigledno pojedinci uce istoriju iz video igrica i crtanih filmova. Sve dok je Jerusalim neciji, nece biti mira.
\"Washington strahuje da će palestinski potez u UN-u ovog mjeseca još više otežati napore SAD-a da oživi bliskoistočne pregovore koji su u zastoju od prošle godine zbog nesporazuma oko širenja jevrejskih naselja na okupiranoj Zapadnoj obali.\" Znaci posteni ameri ce im stavit veto u UNu ako ovi zatraze clanstvo, zbog toga sto se to nece svidjeti americkoj braci izraelcima zbog cijeg \"sirenja\" (?) palestinski dzukci imaju obraza da prekinu suplje pregovore koje fina i kulturna americka administracija podrzava jer su savrsena maska za to isto sirenje. Logicno