Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Ameri su zapravo isti ko mi Smrdi, biće da su to od naše vekovne braće Engleza naslijedili. Krščanski fundamentalizam pomešan sa paganstvom, državni terorizam, vojska sastavljena od najgore fukare željne bele tehnike itd.
11 godina nakon invazije?
Talibani i Al Kaida samo čekaju kada će se povući strane trupe da pokušaju ponovo ovladati zemljom i uspostaviti svoju strahovladu koju oni nazivaju \"islamskom državom\". Ali vjerujem da u Afganistanu postoji dovoljno velik broj ljudi koji će umjesto toga odabrati državu u kojoj će i njihova djeca (posebno ženska) moći uživati u svim pravima koja im pripadaju.
Pred Sjedinjenim Državama su teški dani.
\"blago\" zemlji koju ti branis . .
majku okupatrsku