Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...da rezimiramo, diktatura vs. diktatura.
i za koju si ti doktaturu, kojoj naginjes?
...onoj đe me niko neće "umozak"...ima takva?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Postoji li išta na ovome svijetu licemjernije od toga da se mnistarstvo odbrane USA, zove takvim imenom?!
slažemo se, jelda?
Uglavnom :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pazi ti njega trebali su ga pitati. Pa da, prikazujte ono sto se US svidja i odgovara njihovoj propagandi, a kad procuri nesto iz njihovog prljavog vesa, onda ode glava i kome treba i ne treba.
tako mala zemlja a tako veliki problem velikim amerima... no naravno, davno bi oni nju satrali da nije kine. a s kinezima se nije zahebavati bura, ne nee. zao mi je samo naroda i porodica koje su rastrgane na dvije strane. no tako to biva sa "malim" narodima, oduvijek
država ce povući neke poteze vezano za hakerske napade,vjerujem da ce ovi potezi biti u vidu mozda "vremenskih neprilika" ili podrhtavanje tla..Kazem mozda..LP
PRODUŽITE... i jedan i drugi...sa vašim milimetarski ujednačenim FRIZURAMA. IMAMO mi SVOJIH problema.
Sva sreca pa sony nije postojao 1936 kada je The Great Dictator izasao. mislim, kada se vec upisaju gace od prijetnji jednog debeljuce koji izigrava Eric Cartmana, onda ne znam sta bi uradili da im je hitler prijetio.
haha smiješnih komentara. kao amerika je vaka, amerika naka. ne znam onda što se svi čupaju i bježe da idu u ameriku, ne znam nikog ko bi odselio za sjevernu koreju ni da mu na čelo staviš pištolj.
Kao margarin želi da je svugdje prisutan. Ubi se od demokratije.
Genijalan medijski potez Sony-a