Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
d: \"jeli to stvarno sitina da po serijatu mus/limani mogu da imaju sex sa mrtvim zenama ? \" odgovor: muslimani su vlasnici svojih zena i mogu sa svojim svasnistvom da rade sto zele !
Eve,Jako vam je to u zivoti.Gospodja Timisenko,je mlafa,zdrava I prposna,pa bi da izbjegne sudjenje,a Gospodina MUBARAKA DONOSE NA NOSILIMA NA SUDJENJE,DA IM NEBI POBJEGAO. Tako su kod nas u JUGI docekali Gospodina Artukovica,uzdignutih ruku,tako da mu obitelji nine morala da snosi troskove sahirane u lijepoj nasoj HRVATSKOJ. a tkome ,,Muslimanska braca,, sjednu za vrat,tome vrat prerezu,kako mu nebi glava bila vezana uz trup.Sjetite se dogadjaja u alziru 1994 godine,kada su zaklali 20 radnika iz HRVATSKE. VAS MUDROSER
jeli to stvarno sitina da po serijatu mus/limani mogu da imaju sex sa mrtvim zenama ?
Jel\'to onaj nobelovac sto je tvrdio da Rahmetli Sadam Husein ima nuklearno oruzje. Ili amerikanac Egipatskog porijekla
Egipcani ce moci imat seks sa mrtvom zenom ... HAHAHAHHA Jesu ovi muslici sve gori i gori ocm
Garant je osnova :D pa nismo u Dalmaciji sunce vam kalajisano :D