Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stanodavac ima pravo da izda stan kome zeli i da po zakonu prekine ugovor ako to zeli. Ona sama zivi u stanu od 90m2 i vjerovatno ga placa veoma malo. Dobit ce manji stan i mirna Bosna, sto nije kupila sebi krov nad glavom.
ISLAMISTISCHE GERMANISTAN vec ueliko grabi najkrupnijim koracima po nekadasnjoj Njemackoj! Ako se ova posast ne zaustavi u najskorije vrijeme, a izgledi su da nece, ode Njemacka u stotinu p.m. za vrlo kratak period!!
Nijemac i NJemica.
Ne šprdaj se, žena jeste nijema, vjerovatno i gluha al sigurno more pročitat tvoje postove.
Dobro je. Ne daj Bože da je još i slijepa. To bi onda bio veliki izazov da dođe na klix. Puno bi propustila.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gradonacelnik je glupan veci. Mozda ce kostati izgradnja novog centra, ali dugorocno ce sigurno biti isplativije nego istjerati ljude iz stana koji ih godinama uredno placaju, a tu useliti ljude koji ih godinama sigurno nece placati, a na kraju ti ostane dvorana koja se uvijek moze iskoristiti za nesto drugo, kad izbjeglice odu. Ovako ce ostati i bez zakupnine i bez dvorane.
I vjerovatno i sa stanovima koji ce biti potpuno demolirani kad ih ovi napuste (ako ih ikad napuste)...
Pa i sve ako budu i cistili ulice za ispodprosjecne place kako ti kazes (sto nije istina, jer su smetljari u Njemackoj zapravo jako dobro placeni), opet je puno isplativije jednostavno izgraditi dvoranu a ubirati zakupninu od zakupaca. U biti izgradis dvoranu tom zakupninom i poslije ides u plus, i onda ti jos ostane dvorana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svoje tuci, da bi drugima bilo lijepo... Nekad sam mislio da je ova drzava pravedna, a sada mi se cini da je daleko od pravde..
......još malo pa će nijemci u kolhoze.....a od bundestaga će napraviti džamiju...
za 30 god.pitat ce unuk djeda kako mu se njegova domovina Njemačka islamizirala,i zašto nema slobode kao nekada
REAKCIJA NA: Onaj mali 26.09.2015. u 13:47 +8 Islamizirala ili muslimanizirala? Islamizam kao ideologija je jedno, muslimani kao vjerska skupina su drugo. U Bosni ti je 50% muslimana pa ne znam kad se neko raznio na pijaci. Nikad. Sirijci su možda malo, malo konzervativniji ali su i dalje daleko progresivniji od bilo kakvih islamista. Samo zato što u nekoj zemlji žive muslimani ne znači da će u njoj biti ukinuta osnovna ljudska prava. Saudijska Arabija je poseban slučaj ali islamofobi uporno baš nju sa 25 miliona stanovnika uzimaju za primjer tipične muslimanske države dok ignoriraju demokratsku Indoneziju u kojoj živi deset puta više ljudi". =============== Ti si najobicniji imbecil!! U Siriji one ZLOCINE cine UPRAVO SIRIJCI!! Isti oni Sirijci koji sada stizu u Evropu! Preko 95% te islamisticke bande u Siriji cini LOKALNO SIRIJSKO STANOVNISTVO!! Godinama kukali i trazili oruzje da svrgnu Asada i navodno demokratiziraju Siriju, a kada su konacno dobili oruzje KRENULI U ISLAMIZAM!!
Ja da sam izbjeglica ne bih ovdje legao nisu kreveti pod vaservagom. A ova se njemica lako može snaći. Samo se pridruži izbjeglicama i eto je opet svoj na svome :D