Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi znaju da Jevreji upravljaju Amerikom, zato ne ombanjujte javnost.
Njegov kandidat je pobijedio bilo da se radi o demokrati ili republikancu.
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba
Ovo je laz. Posto je Bibi kandidat jevrejskog naroda, onda jest njegov kandidat izabran. 70% Americkih jevreja je glasalo za Hussein-a.
Djubre koje kopa jamu drugima jamu, najcesce sam u n ju padne. Sta ce nistarija uraditi sa Iranom ako nema podrsge SAD? Nije bio u stanju da se nosi sa Hamasom. Sta misli da moze sa Iranom. Bez Amerikanaca ce dobiti po turu da ce ga i glava zaboliti.
netacno,pise se;\'ali se za to\' a ne obrnuto,niste valjda poceli sa desna pisati kao arapi hihihihihihihihihihihihihihihihihih.....
Al zato u RS se mjenjaju stvari....na gore!
What the heck is anti-Israeli about this article? Either you\'re stupid and unable to understand an article or you\'re an all-that\'s-Bosnian-hater. The article quotes sources, Israeli newspapers and Kadima website, Klix wrote only what Israeli\'s said themselves.....gee dude YOU could be less obvious.
@Antifašist To se zove umijeće vođenja politike u civilizovanom svijetu.
velike promjene svuda na svijetu jedino bosna osta u 24% vilajetu hhihihihihihihihhihihihihihihih
..al su nakon pucanja tikve i dalje šupljirali o svom (kvazi)antifašizmu i o tome kako su se oni (partizani) borili za balkanske narode a ne za \'majku\' Rusiju i oca Staljina...
p.s. demokrate rade mutljavinom i parama ono što republikanci rade direktno. Ko misli drugačije je budala.
What a sorry imbecile you are, little Nazi goatfucker.
Fuck you Mr. Nazinyahu and fuck your JüdenReich
21. decembar je i staljinov rođendan. na taj dan je u \"malom mjestu Rudo\" formirana Prva proleterska brigada i drug Tito je drugu Staljinu (\"Čeličnom\") poslao depešu obavještavajući ga da mu na taj način jugoslovenski komunisti čestitaju rođendan. kada je 1948. pukla tikva između \"drugova\", odjednom su se jugoslovenski komunisti sjetili da su već godinama POGREŠNO slavili osnivanje \"narodne vojske\", pa se u udžbenike istorije i sve službene kalendare unijelo da je Prva proleterska brigada osnovana 22. decembra, što se od tada slavio kao Dan Armije (JNA)
Nije bitno kko je predsjednik SAD-a i kako se zove . Jer je to sam ličnost \"paravan\" a iz pozadine Židovi upravljaju Amerikom (a posredno i stanjem u čitavom svijetu). Snaga(Amerika) klade valja a um(Izrael) caruje! Vazda bilo
ja mislim da ste vi u žestokom problemu gramatičkojezičkologički, a bogami i pravopisnopismeno