Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ovaj genocidaš ima neko pravo govoriti o nekakvim vrijednostima i miru dok predvodi zemlju nastalu umobolnih profašističkih cionista koji su oteli zemlju u na njoj napravili državu. Bolesnik bolesni!
DOLAZIMO VAM SA VOJSKOM KOJA VISE VOLI SMRT NEGO VI ZIVOT!
Dok god bude i jedad zidov na zemjli mira nece biti, a sad ih trenutno ima oko 15 miliona. Sad ce licemjeri i tirani da budu uklonjeni sa vlasti, a onde dolazi Islam na vlast.
Heil Netanyahu!
nisi jos popio nista sram te bilo vidis na sta licis stoko kjafirska
Neka, nek\' vide kako je nama u Sarajevu.
@faraon Marvo č.et.nič.ka, u.st.aš.ka i ži.do.vs.ka zar si sebi doista umislio da možeš k.la.ti , s.il.ova.ti i u.bij.a.ti a da za to nećeš odgovarati. Hoćeš jer ja ću p.og.in.uti za svoju odbranu i slobodu pa p.o.gi.ni i ti u n.apadu na mene .
@Lauta To cemo tek da vidimo. Strpljivost je nasa vrlina a kad cas dodje zabravit ce dunjaluk da ste ikad postojali. Cettnicko gov no jedno
uzmi ti 250 grama nesto za smirenje pa sutra rano na psihijatriju marvo islamisticka
Nemate vi pojma koliko je Izreal jak unistti ce Egipat
Zar smrt za Islam nije ljepsa, nego da ti jedan ovakav Fasii sta kroji svjetsku sudbinu.
gospodjo Merkel pa zar vi niste tjerali zi.dove i ubi.jali ih, pa zasto im vi ne dadnete parce svoje teritorije a ne teritorije koja primada muslimanima i koja se nasilno uzima od muslimana .... zohari jedni licemjerni
Pa pobiće ih sviju ako dođu islamisti na vlast, ima Netanjahu i za šta strahovati, od apela svijeta i osude, pozivi za mir, i tako... ali kad nema izbora onda ništa drugo nego tući po njima. Šta ćeš, takva situacija, islamisti sami sebi zlo čine. Dođe li ova partija islamskog bratstva na vlast sad u Egiptu, sami će sebe pokopati. Izrael samo tuče bez milosti.
Ne prospaj glupe priče, ovo sve je Amerika smislila, bojali ste se ovog sto je na vlasti, pa ste potkucali narod ga smjeni...
SMRT ŽIDOVIMA, SLOBODA LJUDIMA!
\"Netanyahu strahuje od dolaska islamista na vlast u Egiptu\" I treba Izraelci da se bojite jer M.us.lim.anska braća dolaze. Cijeli Zapad eno strepi os njihovog dolaska. A.ll.ah.u e.k.b.er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i treba da se (c.i.o.n.i.s.to) sta si radio zadnjih30 godina ..