Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni pričaju u stilu kao da su nekada volili Rusiju, pa je sada kao ne vole... Rus pametan... dušmanu je bolje gledati u oči, nego mu okretati leđa, vjerujući u lažno prijateljstvo...
Majmune, nije ti ovo ni Gorbačov ženin mlakonja , niti pjano Jelcin.
Kompleksna situacija i nikako ju ne treba promatrati kroz medijsko i politicko, ako zelite i masonsko manipuliranje, vec treba imati na umu da je jadna Ukrajina zrtva iluminata koji svoj globalni plan unistenja covjeka provode sustavno. Poticu razne revolucije, isplanirane ratove, ubijaju bjesomucno kroz providnu prizmu demokracije a zele vlast i moc, koju su sami dobili sotonskom inicijacijom, no to im nece nikad uspjeti, premda ce svijet morati prozivjeti apokalipsu kao sto je tu zapisano i u Kur'anu i u Bibliji! Ne treba biti prozvan kao rusofil onaj koji tvrdi da tu dosta toga smrdi... placenici koji ubijaju na Majdanu u ime oporbe civile i policiju, uzimanje vlasti bez izbora, ulazak i mjesanje korporacija i NATO saveza, samo da se porobi velika zitnica Ukrajina, poslije GMO, i ljudi se bace u duznicko ropstvo...Putin je prisiljen braniti se a referendum na Krimu je legalan kao i bosanskohercegovacki o izvlacenju iz Jugoslavije. Teska vremena dolaze, jedini spas je u vjeri!
pa bolje da se ukrajna pridruzila rusiji nego EU :D za ova desavanja je amerika i EU kriva :D
Pa nesto mora biti povod treceg svjetskog rata a nekako bi bas bezveze bilo da mi damo povod...
Kad smo mogli prvom, što ne bi i trećem?
@pravo I herlavo mislis da bi mogli kumovati svakom neparnom svjetskom ratu? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma to vas cika putin zeza....................da i vi malo radite
ulozite ostru kritiku ;-)
Najveca, najozbiljnija i jedina prijetnja cijelom svijetu je postojanje NATO pakta.
Da, bas to mislim, SBB. Odlicno si shvatio sta sam htio da kazem. Stvarno si inteligentan mladic.
Da bi opravdao svoje postojanje NATO stalno izaziva krize širom svijeta. Preko NATO se izvlače ogromne količine novca iz budžeta država članica NATO-a za kupovinu naoružanja od vojne industrije koja je u većinskom vlasništvu cionista sa Menhetna.