Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jašta! Žene su bar u jeziku bolje od muškaraca. Da je moja kona Šuhra pop njena misa bi trajala pet sati! Ta ni u hali ne šuti!
Sta bi od onih Vikinga 😂
Ovo je budućnost Crkve Bosanske
"Fasizam je nastao iz krscanske religijske dogme." Hegel
@ivanabaltic Provjeri kada je Hegel živio, a kada je Musolini uveo riječ fašizam. Pogriješili ste za oko 120 godina.
@HamanAgent007,ja ne znam tvoj civilizacijski razvoj ali po ovome što si napisao nisi dogurao do neke zavidne razine,u ovoj tvojoj i mojoj BiH zahvaljujući baš toj religiji(franjevci) smo opstali,opismenili se kada to civilne vlasti nisu mogle ili htjele organizirati,povijest ti čuvaju samostanski muzeji i knjižnice,prvi lječnici su bili svećenici i prvi civilni liječnici su školovani u "religijskim" školama,..
Jedan Svestanik, ima platu u Svici 9000 chf bolje su placeno! Od jednog policajca koj ima 6000chf zivot mu je u torbi.
švedska religijska izopačenost,..
zene trebaju biti hodze i popovi..mislim da bi svijet bio puno bolji
Kod nas hodžinica mere samo pitu sukat.
Uhvati je Papa za guzana, gledaj jes joj drago
U Svetskoj je najaci ateizam ali se polako okrecu svojim bogovima i bogu Toru.
Sad ce incesta do sabaha..bolesna Evropa ..
Znaci svedjani napredni od 1975 sto se tice jednakosti, a danas jos i vise napredni s obzirom da samo petina vjeruje u bajke koje bi svaka odrasla osoba trebala da preraste kao sto preraste zubic vilu, djeda mraza i slicne price za malu djecu.
sad ce biti jos vise skandala u crkvi!