Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je upravu
nije, zapravo je u pravu
Ehhhh bravo... to su ta mjerila da te neko ocjeni kao teoreticar zavjere...zapamtite citaoci... cim neko dirne u istinu, nazovu te teoreticarem zavjere. sve ono sto je istina danas gledaju potplaceni mediji da negiraju sa izjavom da su to teorije zavjera. A medij je glavno oruzje i sad za sad ovce su ubjedili da postoji samo jedna istina a to je ono sto oni objavljuju. A njihove vijesti su milijardama placene da ubijede mase u pogresno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
teoriju istine niko ne govori, na zalost poltroni vlasti nemaju sluha. bitnija im je krv novorodjenčadi...
Svi teoretičari zavjera su malo poremećeni, ko više, ko manje. Ovaj više.
Ovaj nije više
Upoznasmo još jednog idiota , htjeli mi to ili ne .
Kretren na kvadrat
Kakav narod, takva i vlast. Ne stvara se fašistička država zato što je nekom pojedincu prahnulo da je stvori, nego zato što je izopčenost društva došla do tačke kad, ili će se stvari silom uređivati, ili će društvo progutati haos. Woke, NGO, antife, LGBT-ovi, p. materine... sve su to reference za sunovrat države i društva. Ljudi su stoka realno, i ako im dadneš previše slobode, ode to u neželjenom pravcu.
e cuj teoreticar zavjere, moj klixe
Ma moras biti teska budala sebe zapaliti zbog nekog ograjisao spavao na mrvama mozda svakako lud i glup cin zbog nekog se zapaliti
🥺
Orao: Ivice ti si meni baš COOL!!!
Budala i ništa drugo
Jana Palahq su proglasiki borcem za slobodu kada je uradio isti stvar. Kada neko optuži u Americi vladu da je fašistička, onda je on naravno teoretičar zavera…
sektas
uredan