Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto globalnog zatopljenja, dolazi mini ledeno doba.... Mozda I nuk. Zima
otoplilo nema sta ... naucnici su vazda bili u pravu pogotovo ovi "pogurani".
Eto sad paničara i stručnjaka za klimu da objasne kako nebo pada i kako trebam obavezno izbacit kravu s menija i mijenjati auto. Kao i u slučaju pandemije, izdvojit će se FGR kao najpametniji, najinteligentniji, najobrazovaniji.
komšinica mi jucer govori, jesi vidio onaj zadnji zemljotres, amerika je to sve, sve oni kontrolisu. e jesmo glup narod u pm
Snijeg u LA? Kuku, zarosit će sav heroin i kokain.
Snijeg i niske temperature su valjda zbog globalnog otopljavanja i staklenickih gasova.
To mora daje Americki HARP Za sve su Amerikanci krivi
Globalno zagrijavanje jeste to… prosjecna temperatura planete raste ali mikroklime su promjenljivije nego prije. Dakle “ohladite” ovi sto ne gledaju problem sa dovoljnom sirinom. Ko onaj Trumpov pristalica kad je donio grudvu snijega u Skupstinu.
Globalno zagrijavanje……….. 🤥
Kao u filmu " humanity bureau" Nicholas cage