Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
genocid u gazi je jedna od najmracnijih epizoda covjecanstva jer se za razliku od drugih zlocina desava uz blagoslov i podrsku Zapada, koji jr ranije bio protiv fasizma u 1 i 2 svjetskom ratu. Ali cinjenica je isto tako da obican narod u skoro 200 zemalja svijeta OSUDjuJE izraelski fasizam.
pa logično obzirom da jevreji nameću američke predsjednike i to pod uslovom da su stari i senilni
Kako uvijek mali postaju veliki kad je u pitanju da se pobuni glas protiv veliki koji ovakvim gestima postaju mali i manji od makova zrna. Doci ce vrijeme, ne znam hocemo ga mi gledati, kada ce se raspadati Izrael kao staklena casa i svi ce bjezati od njega da se ne posijeku
Ima brko sultan Erdo, on će prihvatiti brodove, samo nek se vrti po povoljnoj cijeni, nema veze od koga je.
et ko su braca
Ništa ako ne zabrane Coca Colu i još neke opšte poznate proizvode čiji vlasnici podržavaju Izrael?!🤮
Bravo za Malezijsku vladu.
Povećava se broj zemalja u bojkotu Izraela. Ko je sljedeći?
Kako izrael tako i hamas treba da odgovara za genocid nad palestinskim narodom.
Ne zaboravite da nam je Malezija pomogla u ratu i da te je bila ogroman kritičar tzv. "Evropskih vrijednosti" koje je zvala hipokritima.
Pa bili su u pravu sa tom definicijom što su dokazali Šolc, Makron i ovi što se nešto pitaju u EU.
malo e glupo da bosnje prozivaju islamske zemlje koje se ne suprotstavljJu izraelu koji jest zlocinacka zemlja, a emir suljagic kao jedan od lidera bosnjaka jasno i glasno rekao da ga gaza ne zanima. sto se u narodu kaze para hoce i gdje burgija ne mere.
U Maleziju se ne moze uci sa chifutskim pasosem, a u Malezijskom pasosu pise vazi za sve drzave osim Izraela
👍 Malezija je ozbiljna drzava
Saudijska Arabija,Emirati i Egipat su glavni kočničari,bravo za Maleziju!
Samo bojkot slozno protiv zlocinaca
Malezija ima druge nerjesive probleme u susjedstvu
Trebali su davno zabraniti, a ne cekati da se Huti pokrenu