Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još malo pa će pokucati Gadafiju na pendžer...Kako ono završi Sadam...a Mubarak, šta bi sa onim Salehom iz Jemena, a što sa ovog svijeta preseli onaj ben Ali iz Tunisa ??? Eh i ova pitanja...Čovjek bi trebao biti čak razuman i pametan da na njih odgovori...A poznato je da nisu svi ljudi pametni...I to me žalosti.
Pa kad ste to osvojili pa kako osvajate do sad je tripoli trebao biti u vasim rukama. ma viste grupa terorista,,,, i nista vi niste osvojli...
Ovo je jedno 1231. najava da kreću na Tripoli.
zivio GUDAFFI 1000 GODINA....