Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta sam no htio reci, ah da. SMRT FASIZMU Karadzica na lomacu, neka tinja lagani na temperaturama do 90°C. Uz povremeno hladjenje. Dinstani Karadzic i Karadzic na raznju su najbolji karadzici.
Ovome sa nadimkom D: Ne vrijedjaj pse i ne vezi ih na lanac. Svaki pas na svijetu je BOLJI CVJEK nego izrod ,,JADOVAN,, Karadzic!!!!
ko ne voli Dabic Rasu, obali nam kitu nasu
mostardzijo, pa sta da radi Raso sa tolikim majkama, on je vec covjek u godinama, ko ce tolike zenturace opremiti
http://tm87-breza.com.ba/
Cuj opcija da bojkotuje sudjenje. Zavezati ga lancem i k\'o psa ga dovesti pred sud.
Cuj opcija da bojkotuje sudjenje. Zavezati ga lancem i k\'o psa ga dovesti pred sud.
Nije se imao spremiti za sudjenje toliko mjeseci,a imao je vremena se spremiti brzo da nas granatira!????Cudno!
Ja sam ti trebao presuditi ali ti presudi vlastiti narod...
ne treba krvniku suditi. Dajte ga nama a mi cemo ga proslijediti majkama Srebrenice, Zepe, B. Broda, Doboja, Modrice, Foce, Sarajeva, Bihaca, Mostara, Jajca, Prijedora, Kozarca i mnogih drugih.
milion i 200 hiljada stranica,,,citaj karadjicu to ti je posljednja knjiga u zivotu ahhahaha majk-u ti je-bem cetn-icku ,,kako bi ti ja brzo presudio