Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ dr Leo Bosna ne zivi od sadake....Zapamti gnjido...
E dobrodosli u svijet prevare ,...poletjeli da se opare ,he he ,,, Nadam se da ovo nako u Bosni imalo konta , ma jok ne vjerujem , dole je jos lijepo zivjeti na vitrama i sadaki !?
Kakvi moroni - to je kap\'talizam - nema milosti. Kad je pokupovat sve za obican nastancan papir onda dobrodoso. Kad je potreba pomoc lokalno trziste - e onda para nema more bit bidne. Nacionalizacija imovine bi ucinila dosta toga - al opet mnogi vjeruju u kap\'talizam.