Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim se ovaj.puca, socijalizam valjda spasava od siromastva
Auuu i Argentina daje savjete kako treba da zivi EU🤣🤣🤣🤣
Ovo je najveći bolesnik! Slobodno napišite sex guru koji savjete traži i dobiva od svojih kloniranih pasa. Ukinuo je besplatno školovanje i zdravstvo čim je došao na vlast. Naravno, gdje uštedjeti nego mlatnuti po ionako siromašnim ljudima. Spava sa svojom rođenom sestrom, prelazi na židovstvo, sve ono što "oslikava zapad" on posjeduje, zato je i izabran. Pa neće uzalud preći na US dolar
Kada ti Argentina dijeli ekonomsko-socijalne lekcije, šta i kako treba.
cirkuzant
Cekaj a sta je rekao pogresno. Imali logike da neko ocekuje da onaj koji sjedi i ne mrda guzovima ima isto ko i onaj sto se trudi,radi da stekne nesto. I neko gura upravo to...da haman svi imaju isto. Ne kazem da je ovaj biser i da je kapitalizam savrsen ali ovo sto kaze ima svoju tezinu.
Dva puta bankrotirali pod svojim kapitalizmom i onda on nekome nesto prica
Saznali su oni nesto od Rusije preko obavjestajne sluzbe sto nisu trebali... uzimajte brasno i spremite se svijet je od 2020 usao u najvecu krizu u povjesti covjecanstva pogotovo razvojem tehnologije i cinjenicom da se sad moze izbrisati jedna drzava sa nuklearnom ljudi moji vi ne mozete ni da zamislite sta se sve sprema
De nas prosvijetli.
luđak. Kad mislim da ne može gore od Trampa, ono ipak može.
jest gadan
Ako nista možete bar ne objavljivati izjave svakog ludjaka ako niste primjetili na vasem je poratlu 99%tema o politici pjevacima influenserima derpe i sl znaci nema apsolutno tema o tehnologiji nauci historiji ovo ono malo čovjek zdravu ingormaciju da procita.