Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
beli trebaju turski aerodromi kad krenu na iran
Smijesno. Dok je Erdogan prosipao prazne rijeci, u isto vrijeme je povecavao vojnu i ekonomsku saradnju sa cionistickim rezimom.
Yebeni čifuti prodali bi i rođeno dijete kada je interes u pitanju. Po njihovom vjerskom ubjeđenju dozvoljeno je i žrtvovanje djece. Bolesno pa eto.
druze @Muhtar, cudi me da nisi skontao da je ono gore jedan iz epidemije laznih @ampaka a ne moja malenkost ?! moji cionisticki stavovi su odavno jasni i opstepoznati a psovanje kao formu izrazavanja izricito ne koristim, molim da to ubuduce imas na umu ... sto se izvinjenja tice, Izrael nije uputio izvinjenje niti ce, nego je samo rekao da mu je zao sto je u incidentu bilo poginulih ! naravno, pokusaju li turski ili neki drugi islamisti opet ponoviti slicne provokacije, opet ce islamisti zaraditi Sehadet a Turska ako stvarno zeli nesto pametno uciniti, neka slijedeci put zaustavi svoje islamiste i neka humanitarnu pomoc dostavi legalnim putem !!!! a svi vec znam koji je to legalni put, ne ?!
Zauzvrat će se njima Turci vratiti kao jedan od glavnih klijenata za kupovinu izraelskog oružija (što su nekad i bili), plus što će izraelske građevinske firme opet početi dobivati tendere po Izmiru i Antaliji (u čemu su nekad prednjačile). Normalno da će ekonomski interes prevladati u odnosu na egocentričnost i ponos. Samo me čudi da im je jedan Obama morao doći i to reći, a ne da sami skontaju.
@ampak, sta se desi sa tobom, ranije si koristio pronicljive komentare. vidi sada ovog tvog komentara, na sto ovo lici?
E moji turcu qrci , sutite i radite sta kaze obama a inace ce te biti u qrcu ... Ovo je samo dokaz da turci i izraelci nikada nisu ni bili u svadji.... Erdogane je.b.o li ti svoju pokotiju izdajnicku ...
370.000 NEZAPOSLENIH u Federaciji Bosne i Hercegovine.
Mjesas zidove i cioniste.... Svi ce-tnici jesu srbi, ali svi srbi nisu ce-tnici... Isto se odnosi i na zidove. Izrael i njivova cionisticka politika je ravna karcinomu, i zbog toga ga/je treba izbrisati sa lica zemlje. Sa Izraelom treba postupati na isti nacin kao i svojevremeno sa nacistickom Njemackom. Izrael je prijetnja sigurnosti covjecanstva.
Čudo jedno koliko mrzite Izrael.Šta su to Jevreji toliko lošeg napravili nama u Bosni.Bilo je Jevreja više u Bosni nego sada i nikada mi Bosanci nismo imali s njima nikakva neriješena pitanja. Izraelski narod je najviše patio kroz historiju i bar danas zaslužuje da živi. Palestinci takođe zaslužuju da žive u miru i da imaju svoju državu.
Cionisticki sluga Erdogan je zrtvovao turske humanitarce cionistickoj zvijeri kako bi popravio svoju losu sliku u ocima muslimana potrebnoj za sprovodjenje agresije na Siriju. Ratni zlocinac Erdogan je najvece zlo koje je zadesilo turski narod, ali pas nece jos dugo i zavrsit ce kao i njegov velikosrpski brat Slobodan Milosevic, s tim da ce bandita Turci nabiti zivog na kolac i u tome mu nece pomoci ni rezimska Anadolija ni svi napori njegovih gospodara iz Tel Aviva i Washingtona!
Traze dozvolu za prelet preko Turske do nas....Nisu skontali da ce mi Taip-aga javiti cim krenu...
Mazu oci Turcima,dok spremaju belaj drugima....
Benko samo pročitao i potpisao ono sto mu je Obama donio, izvinjenje se slučajno poklopilo sa Oba minom posjetom. Prividno ko najlon. Ako se izvinjavaju znaci da su krivi, a krivac treba da odgovara za 9 nevinih žrtava. Ako neko ode u zatvor zbog nevinih žrtava, onda je izvinjenje ozbiljno, u protivnom je cista farsa.
to je taj cionisticki rezim,najveci zlocinci na planeti...a niko ne odgovara za to, i sta su jos ubili nevinih ljudi i djece u Palestini..i jos ih Ameri brane....DJUBRAD POKVARENA.