Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno ce i oni zakljucit da su palestinci sami sebe bombardovali
izrael = fašistička država
Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
Samo cu rec "Bojkotujmo Izrael i njegove proizvode". Licemjerno i ironocno kakvi su i sami zidovi. Mali narod sa komplexom velikog naroda. I upamtite naredna coca cola i nesskafa koju popijete su 2 metka protiv djece Palestine.
Istraga ce dokazati da ste ubijali djecu po skolama i civile koji su trazili utociste, sad da li ce te vi ustanoviti da su tu sve bili pripadnici Hamasa to je nesto drugo vjerovatno vam rade objektivni strucnjaci tu istragu
Od 1948 izrael krši sva ljudska prava ko fol sad istraga.aha
I hitler je vodio istragu o Varsavskom Ghetu,Gasnim komorama i Ausvicu ali nije nasao nista nelegalno,dosao je do zakljucka da je sve bilo legalno i da su svi logorasi i zatvoreni civili ukljucujuci zenu i djecu u stvari legitimne mete...... Tako ce i Izrael doci do zakljucka!
'Pokrenuli su' oni milion i jednu istragu do danas.
Ja sam do prije par godina im"o na zudu svoje cepicare Titinu sliku a onda sam je zamjenio HITLETOVOM i od tad jako mnogo stujem lik i dijelo tog covjeka
Tako je, zaključite nekako da su se Palestinci sami poubijali i da Izrael ne snosi nikakvu odgovornost za njihovo samoubilačko i destruktivno ponašanje.