Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al sto muskarac moze biti glup, i kasnije traziti opravdanje za svoje postupke. Sad on konta da je uradio nesto znacajno za nju, kad ga nogira i predje na slijedeceg bice mu jasnija situacija musko-zenskih odnosa hehehe.
Koji tokmak moras biti..
a djevojka iza njega stoji i razmišlja....e budalo jedna, a ja se karindzam sa tvojim kumom.... :(
Ovo se izbacuje van držeći za uši i žestoko udara po džepu
Ima i kod nas jos vecih imbecila. Kao recimo oni sto su unistili Partizansko groblje u Mostaru.
Probao nju smjestiti u zatvor al ga skontase. Unlucky
da je napisao eldzibiti dobio bi ovacije i podrsku svih medija i korporacija
Uhvatiti ga, uzeti isti kljuc i urezati mu istu stvar na kitu.
Mike, sto na kitu, ima i cmar
Fino ogradu na 3 metra od zida i nema tih problema.
Fino ogradu na 3 metra od zida i nema tih problema.
podržavam umjetnika :)
Postena kazna bi bila da mu istetoviraju preko cijelog čela ovo sto je sam napisao i da ne smije prekriti tetovažu narednih 23 godine radi broja 23 koji je urezao...
Zamislite da neko na neki od naših nacionalnih spomenika upiše svoje ime? Pa to bi se država digla na noge odmah, koliko se inače brinemo o svom nacionalnom blagu i historiji.
Bas grozno. Jos se primitivac krevelji. Samo sto bi ga ovo moglo skupo stajati. tj Vec je dospio na vijesti sirom planete, pa ce ga vjerojatno vidjeti i njegovi s posla, i/ili nadredjeni, pa mozda bude sankcionisan ili otpusten itd. Poanta - postuj svacije, i ne ponasaj se nesuvislo. Ocuvaj za nove generacije, a ne unistavaj svojom sebicnoscu.
Ako nesto mrzim onda je to ova vrsta tipova. Jednom rijecju, bas zesce mrzim primitivizam kod ljudi!
treba mu na celo kljucem od sanelovog venta urezat kitu
Urezat mu na čelu ime
Taj koloseum treba srusiti bas kao i piramide.
ti si izgleda isti moron kao i ovaj