Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ameri pokusavaju sve moguce metode
Ti fakat mislis da su i Iranci toliko naivni?? i da nece pratiti svaki njegov korak?? tvoja teorija je jednostavno glupa..
Znatel sta je ovo? Vrlo jednostavno, od ovog Iranca su Ameri napravili spijuna, koji ce kad se vrati u Iran slati svojim novim bosovima vijesti oko napredovanja nuklearnog programa, a vamo ko fol pobjego agentima CIA-e mos mislit, ovi naucnici su inace poznati po sposobnosti bjezanja najboljim agentima pogotovo CIA-e :)
asd
Kako vrijeme prolazi SAD sve više postaju fašistička sila.. Zašto ovako Mladića ne hvataju?