Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto ne izvedete u izraelu
Kozojebi vracaju se u srednje doba
Kakva je ovo Skalamerija
UMJESTO DA SE SVI UJEDINIMO PROTIV TERORISTIČKE DRŽAVE IZRAEL, MI SE UBIJAMO IZMEĐU SEBE I SRLJAMO U SAMOUNIŠTENJE. TUGA.
Koji mi jado jadni, razmišljaj prvo o nakaradiji svoje vlastite države, pa onda o tamo nekim ujedinjenjima protiv Izraela.
Ovi Kurdi baš vole šamaranje.Kuhaju sa Turcima. a sad i sa Iranom.Misle da je podrška Jenki bandita i Izraela dovoljna.Malo će vam biti po dva oka za plakanje.
Pa druže loše si informiran.Očito samo pratiš mainstrim.Iranci su skenjali prije dvije godine Izraelski štab za operativno izviđanje i špijunažu baš u Iraku.
Prije toga preorali raketama američku bazu u Basri.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)