Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uprkos 40+ godina sankcija, 8.godina rata koji je direktno podipiran Zapadom i pored toga idalje su uspjeli da učine da su jedna od najjačih svjetskih država. A odgovoriti će Iranci na ovo sigurno...
Kad se već kod rata Iraka i Irana 80-ih. Amerika podupirala Sadama a onda ga svojeručno objesili. Ko s djavolom tikve sadi...
Aha hoce al u k…
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iranci već dugi niz godina obećavaju kako će njihova osveta biti strašna,s duge strane ovi ih na razne načine prave smiješnim,ubijaju im generale ili rade što im se prohtije.Poučak:Iranci su jako strpljivi ljudi!
izazivaju rat.to su vec pokusali sa gazom i napad na Libanon
Kakhi vi ,vi ste misevi mekinjasi...
NATO je bombardovao Kinesku ambasadu u Srbiji 1999
Slabo oni odgovaraju...sta su im generala pobili ovi njima ni jednog
zivimo u svijetu paradoksa, pitam se sta bi bilo da je suprotno Iran gađao neku izraelsku ambasadu u svijetu?
Izrael bi odgovorio odmah ne bi pričao da će odgovoriti.
Naravno da bi odgovorio kad imaju USA iza ledja. Iranci su veoma strplivi i mudri. Kad si naispravniji a sam bolje je razmisliti i pametno je sacekati..
saljemo biseru da ih ona tjesi
Fale damu
HAHAHA CRVENA LINIJA 😭
laprdanje kao i do sad
Ni prstom neće mrdnuti a zna se i zasto!!
Ma samo još jednom to uradite i čika ajatolah će vas za uši povući .
Pa dajte više reagujte, dosta je više samo vaših saopštenja.
Ništa vi nećete uraditi kao ni dosad, ubijaju vam generale kao glinene golubove, a vi ni mukajat! Sramota za toliku državu i narod, možete samo napast Irak ili neku drugu muslimansku državu!
To i jest cilj da se Iran uvede u rat.A ovo sto su kobejagi Hamasovci usli u izrael i pobili toliko ljudstva je prica za malu djecu..
Nedo bog da nas neko opet napadne. mi od naoružanja imamo samo top za iftar.