Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim su obustavljene operacije u Halepu Amerika je poslala IDIL U Palmiru koja je to kurva
Samo deri po luđacima
otvaraju Ameri novi front,nebi li malo prodisali teroristi u Alepu...
i sad da mi neko kaze da ovo nema veza sa napredovanjem Asadovih snaga protiv terorista u Alepu ? ISIL je izgleda vojska na daljinski sa super vojnom opremom zadnje generacije ...ko im daje i zasto nije tesko sabrati .
@MavroOrbini , .... a jel ovo znaci da i Srbija ispituje svoje ...i usput plasira lazne informacije ?? http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/619203/Islamska-drzava-ponovo-kontrolise-veci-deo-Palmire-opkoljen-i-aerodrom
@MavroOrbini , sve je moguce ... ova situacija oko Sirije je vrlo nejasna i cudna , ... prema tome , ne stoji tvoja opaska u vezi klixa .... a pogotovo Bosnjaka ... jebe se nama za Sirijiom i slicnim pojavama ...sve se svodi na domen osobnih dozivljaja ...:))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta se ba RUsi igraju amerikanaca nad Bosnom ?