Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dr. Zalihić, bivši direktor Hitne pomoći je prije skoro 3 godine kupio 2 motora za iste svrhe. Taj najbolji direktor Hitne pomoći je bio vrhunski vizionar, koji je u mnogim segmentima unaprijedio službu HMP- a , ali mu neznalice i neistomišljenici ne dadoše da završi započeto. Ovo bolesno društvo, guši sve napredne ideje. Tužno.
Izlječenja su sada minimalna. Svako naselje treba da ima hitnu pomoč. Firme u BiH sa loşim uslovima rada, su to odavno uvele. Hitna ga s posla odvuče i ponovo vrati na posao...
Sad će Adem pišnuti na ideju, motor mu je propao
Pa bolje da su uveli na električnim romobilima
A sto se mi nismo sjetili? Zasto mi nemozemo biti prvi i biti inovativni u necemu? Pisemo o jadnim i bijednim Madjarima kao da su pametniji od nas.
Pa mi sebi ne možemo ni Vladu izabrati, nego nam je nameću. Kako da ostalo uredimo......