Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako samo lazu, Hillary ko i protiv Bernie kad je bilo, samo laze, al je dobar advokat pa tesko pohvatati sve odma, zaboravis sta je pitanje bilo i odgovor, puno isprica a nista ne kaze nit znaci. I neko joj reko da se smije i bude 'opustena', absurd. A Trump veze nema, i laze ista stvar, hohstapler, sarlatan isto, samo na svoj nacin, malo jednostavniji, ko prodavac auta il nekretnina sto i jest. 3. stranka, independent, to je to. Neznas koji je gori od ovo dvoje na svoj nacin.
Sada CE svi bosanci da glasaju za nju
Trijumfuje na CNN-u i Kliksu :-) Vjesticu su toliko pripremali da je zvucala kao djaci kad nauce lekciju napamet. I rekli su joj da se smjeska pa je izgledala kao dvorska luda. Toliko je zla i neprirodna i lazljiva da se obicni Amerikanci lakse poistovjecuju sa milijarderom na cijim zgradama zlatnim slovima pise TRUMP.
Razbucala ga je baba i neka je, nema sanse jedan narcisoidni ksenofob, reality zvijezda, organizator izbora ljepote... sa inteligentnom zenom koja je u politici cijeli svoj zivot.
...za politiku nije potrebna inteligencija. samo zvjerski nagon za vlašću.
@kraftwerk ...vjerujem da iz američke sve izgleda idilično.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Garant SDA podržava Hillary :)
AKO IMA NEKO DOBRE BRLJE RAKIJE NEK POSALJE BUSOM U ZÜRICH PLACAM 10 FRANAKA PO LITRI