Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode ovaj svijet u tri lijepe picke materine.
Ovo je i bio cilj Amerike da zavadi do te mjere da oni svoju vojsku ubace i osvoje jos jednu arapsku zemlju i stegnu obruc oko Irana.Prokleti da ste vi Americki smradovi.Obami ponovo treba dati Nobelovu nagradu za Ne(MIR).
Ja samo znam da ovo nece na dobro izaci.
Izgleda da niko ne moze zaustaviti ove naciste osim Rusije. Kao i prije 70 godina.
Isto kao sto ih je zaustavila u Afganistanu,Iraku,Libiji,Kosovu?Rusi samo pricaju, nisu ludi da se upuste u rat protiv Amerike radi neke Sirije.
@Real Madrid Nemoj ti puno da se zamaras sa ovakvim temama. Ne ide ti to od ruke, a niko nema vremena da ti objasnjava. Gledaj neki fudbal i nemoj puno da razmisljas.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
hoce li to obama ponovo dobiti nobelovu nagradu za mir ???
Vehabije = izraelci
Da samo znaju do koje mjere su glupi... :D
samo izmisljaju kako bi unistavali drzavu po drzavu oko irana i samim time jacali drzavu izrael. Prvo je bio avganistan kao osnovina zla, pa Irak kao imaju nuklearno naoruzanje..
gdje ce ba na Rusiju? sta ti je? Turska do groba!
Odose ameri u tri lijepe, ako ovo urade *** su se sami u guzicu ima da ih Iran,Russija i Kina uniste mamu im fasisticku...Znamo svi sta je najmjera amerima pomoc cifutima da jos zauzmu terituriju i nafta...!!!
Tako i treba samo napred
Znamo... jos od YT snimka "napada" hemijskim oružjem.. Pa nisu ga džaba objavili...
Nema sta...crnjo iz sive kuce ce dobiti izgleda i drugu nobelovu nagradu za mir!!!
Zasto? Isti ti Sirijci kojima pomazu ce za par god svakako da vicu "Smrt Americi".
to je vehabijska logika danas mole amere i izraelce za pomoc a sutra ce ih klati
@ drzava.bosna.79 Najveca ironija u cijeloj prici je da vehabije i mudzahedini koji vicu "Smrt Americi" rade ISKLJUCIVO u interesu Izraela i zapadnog svijeta. S druge strane, to uopste nije nista cudno ako uzmemo u obzir cinjenicu da su te iste teroristicke grupe kreirane od strane zapadnih sila u 80-im godinama i da od tada pa do danas vrse teroristicke napade i 'false flag' operacije za zapad, Izrael i rezime cije vlade su pod njihovom kontrolom.
Daj Bože da se brzo uspostavi ortodoxni halifat, pa da nas ovi nevjernici ne smiju ni pogledati, a kamo li prijetiti i napadati.
zakuhalo bogu fala
KONAČNO OLLEEEEEEEEEEEEEEEE GAZI ASADAAAAAA
Toliko si malouman da bih se ja sad ubio zbog te cinjenice.
Pustili su ih da se poubijaju između sebe što više i sad će da intervenišu, isto kao i kod nas 90-tih. Stara taktika na koju glupani nasjedaju stoljećima.
Rusi bi jos pustali.
Ne valja nista. Sprema se veliko zlo. Navalice nevjernicki narodi na muslimane usljed sveprisutne njihove medjusobne netrpeljivosti i to se upravo sad dogadja kao predznak Sudnjeg dana. Molim Uzvisenog Allaha Milostivog Samilosnog da nevjernike odvrati od zlih djela prema muslimanima, a da muslimanima podari mir, pameti, osvjestenja, pravog puta i skrene ih od medjusobnog ubijanja
lijepo je to čitati to što ti pišeš, al postoji jedan problem, vehabije muslimani kolju muslimane šiite, niko njih ne tjera na to. to oni rade dobrovoljno.
Pitanje za hafiza Rahmada. Da li nevjernici koji ne rade zla djela prema muslimanima idu u dzenet?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)