Financial Times
0
Grčka je tek početak priče
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet vijest iz britanskih medija.....ccc čista kolonizacija
Apel svim normalnim ljudima da bojkotuju ovaj F-A-S-I-S-T-I-C-K-I sajt:sarajevo-x jer je on osnovan i radi za Z-L-O-C-I-N-C-E- koji su na vlasti i koji putem ovoga sajta nastoje da odrze i prosire jos vise nacionalnu mrznju medju narodima jer je to JEDINA GARANCIJA NJIHOVOG OPSTANKA NA VLASTI I OCUVANJA NJIHOVE IMOVINE KOJU SU NA PLACKI I K-R-V-I NARODA STEKLI.. Ako do sada niste \"provalili\" da ljudi iz redakcije sarajevo-x putem Nickova: Pipo, BiH, AKADEMIK, jojo, Mudzahid, srbin, ja, Kralj Tvrtko i jos neki nickovi koje koriste, siju mrznju i zakuvavaju medju narodima, onda ili STE SLIJEPI ili I VI RADITE ZA NJIH.. Zapitajte se KAKO JE MOGUCE DA SVAKI AKADEMIKOV KOMENTAR “PROLAZI FILTER CENZURE” I BUDE OBJAVLJEN A SVAKI JE PUN UVREDA, A KADA VI NAPISETE SAMO “JE..E” VAS KOMENTAR NE MOZE BITI OBJAVLJEN…RAZMISLITE…
THIS IS GRČKAAAA! (ovaj lik na slici) Neka im, hoće oni zveckati oružjem pred Turcima sad nek pruže ruku i prose... Ono što me posebno fascinira u slučaju Grčke je istrajnost njenih građana u rastrošnji. Država im propada ali oni hoće iste privilegije i plaće kao i prije.
Ova EU ce propasti ko Grcka.
Braćo pomozite braći Jedan SMS - jedan obrok
Zeitgeist!!!!!!!!!
To ti je dokaz da ovom državom upravlja nevidljiva ruka bijelog svijata i svjetskih kriminalaca. Bio tu premijer ili ne bio, isto sra...e. Nista se ne brini, bit će kako je i bilo.
Car je go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Federalni premijer Mustafa Mujezinović u trenucima najtežim za veći bh. entitet s obzirom na ekonomsku i socijalnu situaciju, jednostavno je napustio BiH. Van države će biti čak do 20. maja. Trenutno je u Istanbulu u Turskoj, namjerava otići na sajam EXPO u Kini, a potom se vratiti u Istanbul. Do kraja ove sedmice van BiH će biti i njegov zamjenik i ministar finansija Vjekoslav Bevanda, tako da je ovlaštenje za vođenje Federalne vlade ostavljeno zamjeniku premijera i ministru kulture i sporta Gavrilu Grahovcu. Ponašanje Mujezinovića, kojem je važnije putovanje po bijelom svijetu nego rješavanje nagomilanih problema u FBiH, skandalozan je primjer ponašanja aktuelnih vlastodržaca koje je na ključne pozicije postavio predsjednik SDA Sulejman Tihić. znachi da su genocidasima lopovima ruke otvorene da udaraju po bosni i hercegovini? e ihicu mrcino izdajnicka!!!