Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za Sudija TAKVI KAO TI IMAJU DEBELO GUZNO CRIJEVO NA VECEM INTELEKTUALNOM STUPNJU OD VELIKOG IM MOZGA . SHVACAS - TROPRSTI BARBARINE ?
za SUDIJA IZGLEDA DA SI TI U TOKU OLUJE ISPAO IZ TRAKTORA PA PO PRILICI PAO NA GLAVU .
Da vas ima ko Rusa ništa ne pomaže jer vi ste poglup narod,Bilo vas je i u Vukovaru 6o hiljada četnika a 1800 Hr boraca pa ste 100 dana pušili a ljudi u okruženju, umlatili na hilade četnika,
Sudija: Imaš se čime i ponosit jedini u svijetu koji su osuđeni za genocid to su Srbi na koje si ti ponosan. Jedina nacija na svijetu kad kažeš da si Srbin vani čovjek kaže fuj.
Em Srba ima vise nego vas em je srbija veca nego vasih 51 posto bivse bosne i hrvatska zajedno i tako ce uvijek biti. Dodaj tu i Srpsku i sve se svodi na to da vi mozete samo po internetu da lijecite svoje komplekse koje imate. Poturice se drze u svom toru zvanom federacija zajedno sa rvatima koji su tu stavljeni od strane zapada da ne bi bilo cisto islamske zemlje u evropi a rvati su najzaduzenija zemlja istocne evrope, citavo primorje im je u vlasnistvu Njemaca i Rusa. A ovako ovi idioti poput ivice sa vicevima ranga sedmogodisnjeg djeteta su kriticno tuzni. Smrdite govna od muke kad vas je takva sudbina zapala. Uvijek cete biti minoran faktor u odnosu na Srbe, mrzite se medjusobno vise nego iko a eto kad treba protiv Srba onda se kobajagi udruzite jer znate koliko ste jadni i da samo ne mozete nista. Kakva govna od naroda mora neko biti da bi nakon medjusobnog klanja i ubijanja lizali dupeta jedni drugima. To samo moze poturceno rvatsko cvijece. Hvala ti Boze sto sam Srbin.
@ivica: Ej ustaso - CRKNI ! :) Nesto si se raspricao u posljednje vrijeme, mogao bi te neko primiriti kao sto ti je pradedu ustasu u Blajburgu!
Gotovina i kompanija odgovaraju za zlocine koji su pocinjeni na teriroriji tzv RSK, prema tome je ocito da su se tamo zlocini zaista i dogodili, u toku Oluje. Nadam se da ce dobiti primjerenu kaznu shodno svojoj odgovornosti! A vi nastavite s vicevima, ali ako ima nesta smjesnije, ovi su za djecu iz produzenog boravka.
Gotovina i kompanija odgovaraju za zlocine koji su pocinjeni na teriroriji tzv RSK, prema tome je ocito da su se tamo zlocini zaista i dogodili, u toku Oluje. Nadam se da ce dobiti primjerenu kaznu shodno svojoj odgovornosti! A vi nastavite s vicevima, ali ako ima nesta smjesnije, ovi su za djecu iz produzenog boravka.
nek se zna kako OLUJA sa dinare puse gotovina je general u svako smislu te rijeci kakav treba da bude general i nebi on to dopustio da se radi a i mi hrvati nismo stoka da to radimo kao sto su radili cetnici
nazalost pune te traktorijade ostade i u nasoj BiH :(
GORIVO euro super 95 NAPRAVLJENO JE U POVODU TRAKTORIJADE KNIN-BANJA LUKA-BEOGRAD :-))
zašto crnu goru nazivaju ekološkom državom? -sva đubrad otišla u beograd Laughing
koja je najmanje karta na svijetu? \"velik\"srbija 2008...
zašto srbi ne vole meterologe? -jer nisu najavili oluju