Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će još više omladine krenuti😂😂😂 !!
Sjebat ce svercere i krupne dilere, a dekriminalizirat ce se rekreativne pusace koji nikome nisu stetni, Nijemacka je opet dokazala da je nekih 15 godina ispred ostalog svijeta.
Šta 25 gr., kod Vučića je odavno dozvoljeno 25 kg, pitajte Kuluviju iz Jovanjice.
Alkohol donosi velike probleme a nije ZABRANJEN,nasilje u porodici,saobracajne nesrece,ubistva sve je produkt ALKOHOLA,Ko je ikad napusen ikakvo sranje napravio,ja ga neznam.
Kod nas policija stoji iza dilera. Ako se pojavi neki novi diler odmah ga hapse. U Srbiji država uzgaja marihuanu, a DB prodaje heroin.
U Spaniji je veoma slican zakon. Mislim da je kod njih max 2 biljke za licni uzgoj. Njemci malo kasne. Sto se tice kod nas u BiH to ce da potraje godina i godina jer glavni dileri su ti sto su protiv a dosta ih se pita u politici.
Nikako mi nije jasno kako je nekom palo na pamet da zabrani uzgajanje biljaka poput duhana i kanabisa. Mislim jasno mi je, ali to je biljka, onda istom logikom se može zabraniti vinova loza jer se od nje pravi vino i rakija koja opija ljude. Kakvo je ovo društvo, sve same zabrane!
Sada ce neki navaliti da se i kod nas usklade Europski zakoni
Zvaničnici se nadaju da će legalizacija pomoći potisnuti crno tržište, zaštititi potrošače od kontaminiranih proizvoda i smanjiti kriminal povezan s drogom....... Koliko sam samo komentara ovdje pročitao legalizuj marihuanu i tako ćeš suzbiti kriminal jer neće biti sitnih dilera
Alkohol dozvoljen koji ubija svaki dan, autonesrece Alkohol, nasilje u porodicu Alkohol, rak jetre alkohol, i to vam sranje legalnoo !!!! Biljka koja raste iz zemlje vam je zabranjena, glupacii jedni, FREE MARIJANA !
Bošva je pametan. Uništava crno tržište i dilere. U Švici od kada se daje besplatna alternativa heroina kontrolisano u stanicama,nema više boca po ulicama
Tako i treba...dosta je više farmaceutskih lobija
KGBgovna na aparatima
Bravo Njemacka!
Kodnas Demokratije nije nikad bilo niti ce biti Dzaba SDA Dzaba SDP Demokratija vazi samo za one u Foteljama a za Narod bice kako bude.
Legalno posjedovanje 25 grama a na tri biljke nikne preko 600 grama... wtf