Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
,.-
Lijepi moj Financial Times, pusti ti tu priču, Kina ide DŽINOVSKIM KORACIMA u ekonomskom i svakom drugom smislu naprijed, a pogledaj naše plemenske poglavice.
Pa sto ne gadjate autoput sto gradi brat Xi?
Putin,Lukašenko,Erdogan,Vućić,Dodik,onaj ludi iz S Koreje i ovaj mačkojedac
To znači da koronavirus nije ni postojao, i da je sve to bila velika laž da ovaj ostane na vlasti.
Ko god puno vlada nema tu hajra
Partija je olicenje manjine tj.oligarhije i aristrokratije koja vlada vecinom i eksploatira kineski narod. Kinez u Kini ne moze reci ono sto misli vec ono sto je partijski prihvatljivo a pri tome gladan i siromah.
Stavi se u poziciju obicnog kineza
Ći je Tito
Niko ne može biti Tito, pitaj nanu i dedu ako su ti živi. Bio je ljudina, i samo je jedan Tito, a titići su druga priča.
Isti Winnie the Pooh